Şu an Next ofisi bile şokta olabilir bu ilgiye karşı öyle diyimNext icin cok buyuk bir hata olmus.. satisa sundugu urun hakkinda inceleme videosu yuklemelilerdi
Grundig 65 GJQ 9250 almıştım. İptal edip bunu alma konusunda kararsızdım. 30 sayfadır okuyorum artık daha kararsızım. Teşekkürler DA ForumAlmak konusunda kararsızdım, forumu okuyayım bir fikir oluşur dedim daha kararsız kaldım.
grundig önermem hocam lg veya tcl alın grundig arkadaşım aldı 3 kez servise gönderdi beyaz ışık sorunu hala devam ediyor.Grundig 65 GJQ 9250 almıştım. İptal edip bunu alma konusunda kararsızdım. 30 sayfadır okuyorum artık daha kararsızım. Teşekkürler DA Forum![]()
@Nofear_TR Hocam 35k bütçeye 55 inç tv önerir misiniz. Bu konudaki yazışmalarınızı okudum merak ettim açıkçası. 65 yaşındaki amca gibi düşünün beni tv hakkında bilgim 0. Sadece görüntü ön planda diğer değişkenler çok da önemli değil.
Firmada öğrenmiş oldu bu sebeple bir sonraki seriye daha tecrübeli çıkarlarŞu an Next ofisi bile şokta olabilir bu ilgiye karşı öyle diyim![]()
sende bitmek bilmeyen bir para varbirsii alıp acilen inceleme yorumu göndermesi lazım konuya. Bende bekliyorum ona göre alacam
O kadar forumda reklamı oldu ürünün, donanım arşivi özel indirim kuponu versinler.Şu an Next ofisi bile şokta olabilir bu ilgiye karşı öyle diyim![]()