🔥İndirim 🔥NEXT 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV ( 27.695₺ )🔥

Almak konusunda kararsızdım, forumu okuyayım bir fikir oluşur dedim daha kararsız kaldım.

birsii alıp acilen inceleme yorumu göndermesi lazım konuya. Bende bekliyorum ona göre alacam

Next icin cok buyuk bir hata olmus.. satisa sundugu urun hakkinda inceleme videosu yuklemelilerdi

Diğer QLED Next marka tvler için yorumlarda kanal geçişlerinin yavaş olduğundan ve kanal geçişinde üstten 6 saniye gözüken bilgilendirme barı çıktığını söylemişler. Bu barın gözükme süresi ve boyutu ayarlanamıyormuş. Bu olumsuz durum bu tv'de de olabilir.

Grundig 65 GJQ 9250 almıştım. İptal edip bunu alma konusunda kararsızdım. 30 sayfadır okuyorum artık daha kararsızım. Teşekkürler DA Forum :D
grundig önermem hocam lg veya tcl alın grundig arkadaşım aldı 3 kez servise gönderdi beyaz ışık sorunu hala devam ediyor.

önerim bu konudaki

@Nofear_TR Hocam 35k bütçeye 55 inç tv önerir misiniz. Bu konudaki yazışmalarınızı okudum merak ettim açıkçası. 65 yaşındaki amca gibi düşünün beni tv hakkında bilgim 0. Sadece görüntü ön planda diğer değişkenler çok da önemli değil.

Direk cevap verilmiş verilen cevap ise nokta atışı :) TCL 55C6KS fazlasıyla işini görür o fiyat bandında, İndirim kovalayıp 40k veya 39k' yada düz 6ck modelini alınız. Sunduğu parlaklık aradaki farka değer. Ancak Ben film ve siyahlık takıntım var aşırı film izlerim diyorsanız c7k serisi en uygun.. bunun yanında farklı özellikte istiyorum ben diyorsanız artık o fiyatlara çıktığınız için güzel bir oled müşterisi olmaya hak kazanırsınız. Benim gibi Oled kullanıp hastası olursunuz Oled Tv'nin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu an Next ofisi bile şokta olabilir bu ilgiye karşı öyle diyim :D
Firmada öğrenmiş oldu bu sebeple bir sonraki seriye daha tecrübeli çıkarlar :)

Son düzenleme:
next tv alacaklar mutlaka amazondan alsın. Marka fiyatına göre makul olabilir ama çok kalitesiz. kutusu köpükleri korumalıkları plastik kalitesi falan kalitesizlik akıyor.

65 inch samsungun panelini çatlattık. sonra aklıma dahiyane bir fikir geldi. çocuklu ev 15 bine 58 inch 4k qled next tv yi alayım geçeyim veletleri büyütünce iyi bişey alırım aradada buna bişey olursa canım yanmaz dedim.

amazondan aldım geldi kutusu temizdi. servisi çağırdım kurulum için tv yi açtılar panel paramparça. kırılmadık yer yok. darbe de almamış yani böyle paketlenmiş. aman diyim iade sorunu yaşamayacağıınız yerden alın. bu kalitesizliği gördükten sonra gittim bilindik marka bi tv aldım. 2 katını verdim ama o tv yi görünce değermiş dedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,686
Üyeler
184,204
Son üye
Sdem
Geri