❌İndirim Bitti! Star Wars Darth Maul Figür 420 tl

150 TL uygulamadan ilk alışveriş indirimi + %10 kupon indirimi ve 192 tl de ekstra bir yerden geldi yaptığım alışverişlerden kazandıklarım heralde 2 figürü 554 TL ye aldım teşekkür ederim kasamın içine koyucam geldiğinde djsagkjhdgasjhkgdhjasgdasd

WhatsApp Görsel 2025-11-06 saat 12.02.38_113f5b5d.webp

23 cm minato yanına arkadaş lazımdı Teşekkür ettim :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nasıl bende 377 ye geldi
1762420205022.webp

bu kısımda kutucuklara tıkladım bilmiyorum

Kaliteleri hakkında fikri olan var mı tamam orijinal ürünler ama fiyatına bakınca sanırım çokta kaliteli değiller ?

elindeki jedi kılıcı çıkıyor mu mesela elinden

Bende çektim, kasanın içine koyucam, valla bu fiyata bırak 30cm figürü 30cm et döneri zor bulursunuz.

Son düzenleme:

Bende çektim, kasanın içine koyucam, valla bu fiyata bırak 30cm figürü 30cm et döneri zor bulursunuz.
evet

hangi kasa o mubarek 30 cm figür sokucan :ROFLMAO:

evet

hangi kasa o mubarek 30 cm figür sokucan :ROFLMAO:
valla kanka şimdi sen diyince şuan tedirgin oldum bende içine sığmayabilir harbiden gelince denerim bakayım belki en alta koyarsam sığar denemem lazım, olmazsa da masanın üstünde durur 10 numara aksesuar olur.

Zamanında BİM'e gelmişti Star Wars figürleri Obi-Wan almıştım valla yıllardır masamda aynı tarz ürüne benziyor onun kadar kaliteli olsalar yeterli.

Zamanında BİM'e gelmişti Star Wars figürleri Obi-Wan almıştım valla yıllardır masamda aynı tarz ürüne benziyor onun kadar kaliteli olsalar yeterli.
Alın çok bir şey değil. En kötü iade edersiniz 🤣

kanka iade etmeye değmez bide + olarak şunu söyleyeyim örnek veriyorum darth vader da 1 tane kılıç varken moulda 2 kılıç var :D üstelik vader 520 tl iken bu 420 tl kesinlikle 30 cm için 10 numara fiyat çekin abi

kanka iade etmeye değmez bide + olarak şunu söyleyeyim örnek veriyorum darth vader da 1 tane kılıç varken moulda 2 kılıç var :D üstelik vader 520 tl iken bu 420 tl kesinlikle 30 cm için 10 numara fiyat çekin abi
Orası öyle de, beğenmeyen için isterse 10 kılıç olsun 🤣

Geri