senelerzorgecti
80+
- Reaksiyon skoru
- 66
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Var5G var mı bu cihazda
Var5G var mı bu cihazda
Hocam pasaj üye işyerleri arasında gözükmüyor nasıl aldınız 500tl yibende genç var verdi 500 tl
Aynen bana kyk bursu için vermişti ama kendinde çıkartırabiliyosun. 500tl kampanya ziraatin kampanyalar kısmında e ticaret kampanyası vardı. 500tl geri ödüyodu ama pasajda geçerli mi hatırlamıyorum. Pasajda da bi öğrenci sitesinden gelen kupon kullanılabiliyohocam bankkart genç bu üniversitede veirlen kart mı oluyor ve 500tl kampanyaya nasıl katılabilirim
aynen o kuponu aldım da, şimdi bi de ziraatten 500tl alayım diye heveslnmiştim pasajda geçerli değilmiş. Şimdi beklesek hepsiburadaya gelmesini bu sefer pasajdaki 500 lük kupondan olacağız.Aynen bana kyk bursu için vermişti ama kendinde çıkartırabiliyosun. 500tl kampanya ziraatin kampanyalar kısmında e ticaret kampanyası vardı. 500tl geri ödüyodu ama pasajda geçerli mi hatırlamıyorum. Pasajda da bi öğrenci sitesinden gelen kupon kullanılabiliyo
Devlet her örgün öğr. üni öğrencisine bi seferlik vergi indirimi veriyo. Şartlarını internetten bulursun. Bana 9500tl ye 4200tl vergi iadesi yapmışlardı. Paramın yatması 5 ay sürmüştü
5 ay mı yuhDevlet her örgün öğr. üni öğrencisine bi seferlik vergi indirimi veriyo. Şartlarını internetten bulursun. Bana 9500tl ye 4200tl vergi iadesi yapmışlardı. Paramın yatması 5 ay sürmüştü
İkiside aynı hesaba geliyo. Tabi hb de ekstra 200-300 kupon olursa 9,5un altına gelebilir. Beklemek sana kalmış. Diğer sitelere de gitceği kesin değilaynen o kuponu aldım da, şimdi bi de ziraatten 500tl alayım diye heveslnmiştim pasajda geçerli değilmiş. Şimdi beklesek hepsiburadaya gelmesini bu sefer pasajdaki 500 lük kupondan olacağız.
Bu işin suyu çıktı aldık geçtik valla Xiaomi ile yolculuk sona erdiBağ kurdum ben o olmazsa yapamam muht
babama alacagım poco x3 pro var geçmek mantıklımıİkiside aynı hesaba geliyo. Tabi hb de ekstra 200-300 kupon olursa 9,5un altına gelebilir. Beklemek sana kalmış. Diğer sitelere de gitceği kesin değil
pazaramadan aldım benHocam pasaj üye işyerleri arasında gözükmüyor nasıl aldınız 500tl yi
Geçilirbabama alacagım poco x3 pro var geçmek mantıklımı
90% olmaz. Belki satıcıyla konuşup halledersinvergi indirimi kesin olmuyo demı ona gore kendı adıma alcam![]()