🔥İndirim NothingPhone1 9499₺ Yeniden

turkcelden 4 taksitle alsam 10800 e geliyor bilemedim çok araftayım :D beni 5 sene minimum götürmeli whatsapp busınes insta ve banka uygulamaları için

turkcelden 4 taksitle alsam 10800 e geliyor bilemedim çok araftayım :D beni 5 sene minimum götürmeli whatsapp busınes insta ve banka uygulamaları için
5.5 yıldır redmi note 9 pro kullanıyorum

Bu telefonun olayı ne sürekli paylaşılıyor? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Anneme telefon arıyorum sizce alınır mı? Önerir misiniz. Adını ilk defa duyduğum için soruyorum.
10bin tl altında satılan tüm telefonlar giriş segment. Genellikle düşük kalitede, helio g99 işlemcili, kamera sensörleri dandik, yazılımı kötü lcd ekranlı telefonlar oluyo. Bu telefonda ise malzeme kalitesi amiral gemileri seviyesinde. Çok daha güçlü sd778g+ işlemciyle, sony ve samsung kamera sensörleriyle, ufs 3.1 depolama biçimiyle +kaliteli oled ekranla geliyo. Yazılım güncellemesi almasada yazılımı oldukça stabil. Şu an değil 10bin, 14bin altına alabileceğin en iyi telefon
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben de anneme düşünüyordum ama biraz genç işi gibi duruyor arayüzü falan.
2 Arayüzü var klasik androidi de kullanabiliyosun. Ben anneme aldım çokta beğendi

Telefonların pili dura dura zayıflamıştır 3 yıl önce kutu açılımında 59la kutudan çıkıyor bize gelenler 20 falan hep

n11 satışında taksit görünüyordu 2-3 taksit n11 gerçekten taksit yapabiliyor muydu yoksa öyle mi görünüyor.

Ziraat kartı olanlar kampanya üzerinden katılıp 500tl alıp yani hepsiburada veya başka mağazaya gelirse bu kampanya geçerli herhalde ve ekstre tarihinden sonra alırsa 9999 ekstresi geldiğinde yarısını ödeyip diğer yarısını faizsiz sonraki aya erteleme var yani 5000 sonraki aya erteleyebilirsiniz sonraki ay en azını ödeyip ocakta veya subat ayı yine sonraki aya yarısını ödeyerek erteleyebilirsiniz, nefes ayları kampanyasıyla ama her yıl 2 kez ve 2 ay ardı ardına yapılmıyor bakmak isteyen bakabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,801
Üyeler
184,224
Son üye
waox
Geri