🔥İndirim NothingPhone1 9499₺ Yeniden

Reaksiyon skoru
67
Güncelleme: Bi'öğrenci sitesine öğrenci belgesiyle kaydolanlara pasajda tanımlı 500tl kupon veriyor.

Ama gene de vergisiz telefondan faydalanabilceğinizi zannetmiyorum. Yanında hediye gelen kılıfta faturalandırılmış. Ama belki satıcıyla konuşarak halledilebilir

Son düzenleme:
Yeni hesap açanlara 350tl kupon var.

Anlaşıldı bu kasım herkese bu telefonu aldıracaklar. Önce n11, sonra pazarama şimdi de pasaj. 9unda trendyol 10unda amazon 11inde de hepsiburadaya gelir muhtemelen. Satıcının sonrakilerde de kupon tanımlayacağını zannetmiyorum. Keşke kılıf hediye etmek yerine 500 daha düşürselerde öğrenciler ilk kez vergisiz düzgün bi telefon alsa
Valla şu 500 düşürme işini yapsalar iPhone kullanmama rağmen yedek cihaz olarak alırım.

Napsak toplu bir şekilde mail mi atsak 9500tl olursa miss gibi indirimli alırız.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başka siteye komisyon vericeğine kendi sitesinde ucuza satsın.

Bu telefonun olayı ne sürekli paylaşılıyor? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Anneme telefon arıyorum sizce alınır mı? Önerir misiniz. Adını ilk defa duyduğum için soruyorum.

Bu telefonun olayı ne sürekli paylaşılıyor? Bilmediğim için soruyorum yanlış anlamayın. Anneme telefon arıyorum sizce alınır mı? Önerir misiniz. Adını ilk defa duyduğum için soruyorum.
ben de anneme düşünüyordum ama biraz genç işi gibi duruyor arayüzü falan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,809
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri