❌İndirim Bitti! Ryzen 5 7500F RX 9060 XT 16 GB 64 GB RAM Sistem 33.266 TL

Aldık bakalım.

Son düzenleme:
5 gün sonra arayıp elimizde trident z5 neo rgb yok onun yerine goodram irdm yolluyoruz okey mi derler. Yok diyene de para iadesi 1 ayda gelirse iyi. Ara dur muhasebe yoğun cart curt.

5 gün sonra arayıp elimizde trident z5 neo rgb yok onun yerine goodram irdm yolluyoruz okey mi derler. Yok diyene de para iadesi 1 ayda gelirse iyi. Ara dur muhasebe yoğun cart curt.
64gb ise okey 5600mhz bile olur.

Alalim mi itopya iptal eder 1 ay paramiz gelmez sonra😅

Sadece bu sistemde değil tum sistemlern ram kisminda hata var

Aldım bakalım, sistemin geleceğinden değil ha belki telafi niteliğinde indirim falan tanımlar ya da hediye ürün gönderirler diye aldım 😁

Edit: Sipariş detayda bütün ürünlerin fiyatı normal fiyatlarıyla orantılı görünürken ramler 510TL görünüyor.

aldım, montajlı seçtim diye iptal talebi oluşturup tekrar aldım. 2 tane göndermezler inşAllah kartı ödeyemem xD taksit de yapmadı Enpara kredi kartına

aldım iptal ettim aklımda halen ama gerek yok hem iptal hem hak :)

Son düzenleme:
konuyu kapatın beyler
lütfden kafi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

adssjkandklsaklsadsda

Saat 4 civarı ben de gördüm aldım, baya bi forumlarda dolaştım kimse fark etmemişti. inşallah iptal olmaz. Ayrıca 16GB Ram ile de almak istediğim bir sistemdi. Sizce o fiyattan devam eder mi ?

Son düzenleme:
Hepsiburada.com da olsa iptal olmaz dicem de kendi siteleri olunca iptal olur gibi. Ama inşallah olmaz. Şimdiden hayırlı olsun diyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,408
Üyeler
190,744
Son üye
jukebox
Geri