Yamaha MT-09
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 225
Sırf yatağımda oynamak için 3 kat fazla para ödemezdim ama konfor tabii ki.Neymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde
kendim 4-5 yıl laptop kullandım harbi güzel olaySırf yatağımda oynamak için 3 kat fazla para ödemezdim ama konfor tabii ki.
Valla ben her zaman derim hangi cihazın alınacağı tamamen ihtiyaç meselesi. Mesela benim için şuan her yerde iş yapabilmem ve prize bağlı kalmamam en önemli şey o yüzden MacBook kullanıyorum, bir başkası ben zaten bilgisayarı evden çıkarmıyorum der masaüstü toplar, bir başkası da ikisinin ortası bir şey ister taşınabilir ama çok kolay taşınmaz performansı iyi ama masaüstü kadar değil olarak özetlenebilecek oyuncu laptoplarını alır. Bunların hepsi uygun kullanılırsa çok iyidir.Neymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde
laptopun kompaktlığı güzel ve her yerde kullanabilme özgürlüğünNeymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde
alınmaz zatenNeymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde