Neymiş efendim laptop alınmazmış

Yamaha MT-09

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
225
Neymiş efendim laptop alınmazmış siz hiç yatağınızda qhd rdr2 oynadımızmı?
Hemde köy evinde

Ekler

• IMG_1648.webp
    IMG_1648.webp
    804.3 KB · Hit: 161
Zaten alacağın herhangi cihaz senin ihtiyacına uygun olmalı. Seyahat eden yatağında oyun oynamak isteyen sabit kalmak istemeyen laptop alır bakar keyfine. Yerinde kalmak sorun olmayan az seyahat eden ya da hiç etmeyen biri yüksek performans ve bütçe sorunu olan biri de kasa toplar bu tamamen sana bağlı bir şey

Hemde köy evinde
Sırf yatağımda oynamak için 3 kat fazla para ödemezdim ama konfor tabii ki.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sırf yatağımda oynamak için 3 kat fazla para ödemezdim ama konfor tabii ki.
kendim 4-5 yıl laptop kullandım harbi güzel olay :D

hep masamda oluyor,kırk yılın başı okula götürdüğüm oluyor olay o üniden önce o da yoktu,laptop harbi alınmaz

Hemde köy evinde
Valla ben her zaman derim hangi cihazın alınacağı tamamen ihtiyaç meselesi. Mesela benim için şuan her yerde iş yapabilmem ve prize bağlı kalmamam en önemli şey o yüzden MacBook kullanıyorum, bir başkası ben zaten bilgisayarı evden çıkarmıyorum der masaüstü toplar, bir başkası da ikisinin ortası bir şey ister taşınabilir ama çok kolay taşınmaz performansı iyi ama masaüstü kadar değil olarak özetlenebilecek oyuncu laptoplarını alır. Bunların hepsi uygun kullanılırsa çok iyidir.

Laptop almayın diyen kitle genelde zamanında laptop kullanıp sonra kasaya geçenler oluyor, onlar için zaten taşınabilirlik önemli olmadığı için kasaya geçince laptop kullanmanın saçma olduğunu anlıyorlar ve herkes için de taşınabilirlik önemli değil sanıyorlar 😀

Hemde köy evinde
laptopun kompaktlığı güzel ve her yerde kullanabilme özgürlüğün
eksi olarak da ısınması var işte ve fiyat.
ama ben de size katılıyorum cidden laptop güzel bir şey

yatakta oyun oynamanın neresi keyfili ?
Uzansan göbeğinin üstüne konulmaz , otursan belin bükülür

hocam canım çekti

yatagında oynamak ve gıttıgın yere goturmek ıcın masaustu fıyatından kat kat daha fazla odeyıp masaustune gore daha az performans alıp upgrade edemeyecegıme masaustu alırım.

Geri