Secuzi Gamepad 1100 TL (gamepower muadili)

Ürün hall effect merak etmeyin AL-NS2286 direk kafanız rahat bir şekilde alabilirsiniz
Gamepower daha uyguna satıp kâr edebiliyor. Aslında bu tarz çakma PS vb. kolu satanlar bu ürünlere yönelse de artık en uygun ürünler hall effectli olsa. Gerçi yapsalar bu sefer de bozulmayacağından 6-12 ayda bir ₺500 kol satamazlar. Neyse böyle satıcıların artması dileğiyle. Benim ihtiyacım yok EasySMX D10 kullanıyorum, açıkcası ₺750-800 arası olsa denemek için alırdım.

az daha ekleyıp bıgbıgwon tarzı bısey alabılırsınız

Gamepower daha uyguna satıp kâr edebiliyor. Aslında bu tarz çakma PS vb. kolu satanlar bu ürünlere yönelse de artık en uygun ürünler hall effectli olsa. Gerçi yapsalar bu sefer de bozulmayacağından 6-12 ayda bir ₺500 kol satamazlar. Neyse böyle satıcıların artması dileğiyle. Benim ihtiyacım yok EasySMX D10 kullanıyorum, açıkcası ₺750-800 arası olsa denemek için alırdım.
Büyük satıcı olduğundandır bu adam daha küçük bir satıcı düşük toplu alım yaptığından çok fazla düşemez fiyatı

Bu gamepad leri daha ucuza nasil alabiliriz bellimj fabrikayon ben 3 taksitle 1250 w almistim gamepower zamanin fiyat I bana biraz kaziklanmis hisseti ama memnunum

Arkadaslar urun geldi. Gamepower force satin almis biri olarak 2. kol ariyordum gorunusu bana cok uymasa da bu kolu tercih ettim. Ilk olarak dongle i force dan farklı daha kucuk ustunde düğme bulunmayan bir dongle a sahip. Ustunde dugme olmadigi icin nasil esleyecegim bilmiyorum. Ikinci gorusum ise kaplamasi yeterli kalitede. Fakat bu L3 ve R3 yani analoglara tikladigimda gamepowerda ikisinde de tiz bi “klik” sesi aliyorken bunda soldakinde yine o klik sesi var fakat R3 te o tiz ses yerine daha tok bir ses var. Ve r3 tusuna biraz daha zor basılıyor.

Son düzenleme:
Gamepower Force ve Aolion AL-NS2286 ile birebir aynı ürün. Adam marka bile basmamış; Alibaba’dan alıp üstüne ismini shoplamış.

Merhaba, ben Secuzi markasının sahibiyim. Alibabadan almadık, photoshop da yok :) Ürünler Secuzi kutusunda geliyor, ürün üzerinde logo koyacak uygun bir yer bulamadığımız için logo basmadık. Şu an tamamen kendi tasarımımızı yapıyoruz, yeni parti özgün tasarım ile gelecek. Bu rengi beğenen de var beğenmeyen. Bu yüzden biraz daha sade ve açık renk tasarım yapıyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Herkese merhaba, ben ürün ve markanın sahibiyim. 20 yıldır güvenlik sistemleri ithalatı yapan bir firmayız, bir yıl önce tüketici elektroniğine başladık. Ama ürün bilgim 5 yıldan fazla. 5 yılda 13 elektronik fuarı gezdim, her sene 3 kez Çin'e giderim ve sattığımız tüm ürünleri en az 3 ay kendimiz kullanırız sonra üretim başlar. Şu an yeni olduğumuz için normalin altında bir marj ile sattığımız bir gerçek. Bu arada bir sonraki üretim için farklı bir tasarım yapıyoruz, daha açık renkler ve daha sade bir tasarım planlıyoruz. Önerileriniz olursa dikkate alacağımızı bilmenizi isterim. Sloganımız 'Life Is Game, play within', herkese oyun tadında eğlenceli günler dilerim.

Son düzenleme:
Merhaba, ben Secuzi markasının sahibiyim. Alibabadan almadık, photoshop da yok :) Ürünler Secuzi kutusunda geliyor, ürün üzerinde logo koyacak uygun bir yer bulamadığımız için logo basmadık. Şu an tamamen kendi tasarımımızı yapıyoruz, yeni parti özgün tasarım ile gelecek. Bu rengi beğenen de var beğenmeyen. Bu yüzden biraz daha sade ve açık renk tasarım yapıyoruz.

Herkese merhaba, ben ürün ve markanın sahibiyim. 20 yıldır güvenlik sistemleri ithalatı yapan bir firmayız, bir yıl önce tüketici elektroniğine başladık. Ama ürün bilgim 5 yıldan fazla. 5 yılda 13 elektronik fuarı gezdim, her sene 3 kez Çin'e giderim ve sattığımız tüm ürünleri en az 3 ay kendimiz kullanırız sonra üretim başlar. Şu an yeni olduğumuz için normalin altında bir marj ile sattığımız bir gerçek. Bu arada bir sonraki üretim için farklı bir tasarım yapıyoruz, daha açık renkler ve daha sade bir tasarım planlıyoruz. Önerileriniz olursa dikkate alacağımızı bilmenizi isterim. Sloganımız 'Life Is Game, play within', herkese oyun tadında eğlenceli günler dilerim.
hocam alibabadan alsaniz bile kim ne diyebilir ki su anda cogu marka bu tarz uretim yapiyor kendi uretimini yapip kendi markasi altinda satan markalar cok az zaten

Hocam siyah sistemler ile uyacak koyu renk temalı ürünler de yapmalısınız, birde mekanik tuşlu ve şarj istasyonlular daha güzel ve tercih edilir oluyor, uygun fiyatlı getirirseniz alırız

Hocam siyah sistemler ile uyacak koyu renk temalı ürünler de yapmalısınız, birde mekanik tuşlu ve şarj istasyonlular daha güzel ve tercih edilir oluyor, uygun fiyatlı getirirseniz alırız
Dediğim gibi bu sektörde satış anlamında yeni olduğumuz için ürün portföyünü yavaş yavaş arttırıyoruz. Dediğiniz şarj istasyonluyu yeni yılda portföyümüze katmış olacağız inşallah. Mekanik tuşlu derken hangi tuş?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,777
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik
Geri