İşten gelince çok yorgun oluyorum

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
310
arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?

arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?

1 ton toprağa, istersen vitamini anüsten al yine de yorgun düşersin.

Gidebilecek işini olmasıda güzel şey

Ben de aynıyım 7 gibi evde oluyorum yemek biraz oturuyorum 9 da uyuya kalmışım

Ben de aynıyım 7 gibi evde oluyorum yemek biraz oturuyorum 9 da uyuya kalmışım
hocam bende gelince yemek yiyip hemen yattım 1 saat uyumusum bide deprem bildirimi filan geldi ondan kalktım şimdi beamng oynicam

abi sorma ya sabahın köründe trafik + mesai eve dönüş yine mesai + trafik yemek çay sonra hal kalmıyor hayatsızım ya

abi sorma ya sabahın köründe trafik + mesai eve dönüş yine mesai + trafik yemek çay sonra hal kalmıyor hayatsızım ya
hocam bizde trafik derdi yokta iş agır is oyuzden zorluyo biraz

Geri