İşten gelince çok yorgun oluyorum

effes1

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
312
arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?

arkadaşlar işten gelince cok yorgun oluyorum bugun 1 ton toprak tasıdık eve gelince yemek yiyip uyudum ama anca 1 saat yani uyakta istemiyorum uyursam zaman kalmicak Şuan magnimore kullanıyorum ama bi faydasını görmedim. ekstra vitamin filan işe yararmı ?

1 ton toprağa, istersen vitamini anüsten al yine de yorgun düşersin.

Gidebilecek işini olmasıda güzel şey

Ben de aynıyım 7 gibi evde oluyorum yemek biraz oturuyorum 9 da uyuya kalmışım

Ben de aynıyım 7 gibi evde oluyorum yemek biraz oturuyorum 9 da uyuya kalmışım
hocam bende gelince yemek yiyip hemen yattım 1 saat uyumusum bide deprem bildirimi filan geldi ondan kalktım şimdi beamng oynicam

abi sorma ya sabahın köründe trafik + mesai eve dönüş yine mesai + trafik yemek çay sonra hal kalmıyor hayatsızım ya

abi sorma ya sabahın köründe trafik + mesai eve dönüş yine mesai + trafik yemek çay sonra hal kalmıyor hayatsızım ya
hocam bizde trafik derdi yokta iş agır is oyuzden zorluyo biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,394
Üyeler
194,970
Son üye
MerdoMerdo
Geri