Yardım Abdullah Abinin önerdiği usb wifi hangi modeldi?

Düşük seviyeli laptoplarda wifi ve bluetooth aynı anda kullanınca wifi çok yavaşlıyordu. Takılmaktan video izletmiyor o derece. Bunu takınca sorunu ortadan kaldırır mı?
Bluetooth ile 2.4 GHz frekansları çakışıyor ondan dolayı oluyor. Bu 5 GHz olduğu için sinyaller çakışmıyor.

Düşük seviyeli laptoplarda wifi ve bluetooth aynı anda kullanınca wifi çok yavaşlıyordu. Takılmaktan video izletmiyor o derece. Bunu takınca sorunu ortadan kaldırır mı? Laptopta kullanıyorum diye söyleyince aklıma geldi. Çok mantıklı. Ne iyi ürün böyle.
Usb asus bt modelini sepete attım 500 - 700 tl arasında gösteriyor yekrar 200 tl ye düşerse yakalarsam eğer konu acıcam bu sefer 3-4 tane alcam arkadaşlara hediye de ederim

Usb asus bt modelini sepete attım 500 - 700 tl arasında gösteriyor yekrar 200 tl ye düşerse yakalarsam eğer konu acıcam bu sefer 3-4 tane alcam arkadaşlara hediye de ederim
İmkan varsa muhtemelen gelecektir tekrardan. Yarına artık bakalım.

konuya göz gezdiriyordumda bu adaptörlerdeki ac1200 ve ac1300 gibi modellerin farklılıkları neler bilen biri açıklayabilir mi ben birini tercih edecek olsam ne kazanır veya kaybederim

Geri