🔥İndirim 🔥ASUS 24" 200 HZ 0.5MS MONİTÖR (5642 TL) (EN İYİ FİYAT) SAKIN KAÇIRMA!🔥🔥🔥

Ranforth

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
71
Ürünü 1 aydan uzun süredir kullanıyorum hayatımda gördüğüm en fiyat performans monitör.
İsmi bilinmedik kağıt üzerinde özelliği olan monitörlerle karıştırmayın.

Ürün çıktığından beri hiç bu kadar ucuza satılmamıştı.
Ürünü gram abartmıyorum siyahları OLED monitör gibi veriyor monitör kapalı mı açık mı ayırt edilmiyor

https://amzn.eu/d/j3svIQZ

1762885991131.webp

Hocam va paneller öyle olur zaten eğer soldaki viewsonicle karşılaştırıyorsanız hata yapıyorsunuz. Kontrast oranı yüksektir va panellerin.
Bu fiyata pivot fast ips qhd monitörler var. 5600 bu monitöre çok.

Ürünü 1 aydan uzun süredir kullanıyorum hayatımda gördüğüm en fiyat performans monitör.
İsmi bilinmedik kağıt üzerinde özelliği olan monitörlerle karıştırmayın.

Ürün çıktığından beri hiç bu kadar ucuza satılmamıştı.
Ürünü gram abartmıyorum siyahları OLED monitör gibi veriyor monitör kapalı mı açık mı ayırt edilmiyor

https://amzn.eu/d/j3svIQZ

Alıntıyı görüntüle
hocam sırf 2 monitör olsun diye o milattan önce monitörüde koymayın

Adam destek amaçlı size fikirde bulunmuş dalga geçip egleneceginize saygı duyun beğenmezsen bakar geçersin yani anlamıyorum forumdaki bazı arkadaşları.

Adam destek amaçlı size fikirde bulunmuş dalga geçip egleneceginize saygı duyun beğenmezsen bakar geçersin yani anlamıyorum forumdaki bazı arkadaşları.
Sakın kaçırmayın uçuyor kaçıyor OLED gibi siyahı var hayatımda gördüğüm en iyi F/P falan derse milletinde biraz yorum hakkı olur değil mi?

Herkes doğru indirim paylaşmıyor sürekli böyle konular görüyoruz ama yukarıda bi arkadaşın dediği gibi hevesini de kırmayın :D Hangimiz foruma girmeden biliyorduk gerçek indirimleri :)

Birisi de kalkıp ‘’ sırf 2 monitör yapacaksın diye o milattan önce ki monitörü de koyma.’’ yazmış. sanane kardeşim adam istediğini koyar

Herkes doğru indirim paylaşmıyor sürekli böyle konular görüyoruz ama yukarıda bi arkadaşın dediği gibi hevesini de kırmayın :D Hangimiz foruma girmeden biliyorduk gerçek indirimleri :)

Birisi de kalkıp ‘’ sırf 2 monitör yapacaksın diye o milattan önce ki monitörü de koyma.’’ yazmış. sanane kardeşim adam istediğini koyar
değerli yorumunuz için teşekkürelr

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,474
Üyeler
190,753
Son üye
ZirtapoS
Geri