Edifier R1280DBs Bookshelf Hoparlör ( soundbar alternatifi) 7700 TL 9 Taksit

Fiyatını yükseltmişler, geçen 7300 bandındaydı ama 6 taksitti
7300 u kaçırdım demek ki uzun süredir radarimdaydi 8 küsür fiyatı vardı 9 taksit ve fiyatı uygun görünce de alayım dedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün güzel ama zaten Amazon harici daha ucuza bulunabiliyor şu an ki piyasası bu civarlarda ürünün.
satıcısı Amazon artı 9 taksit olması almak için iyi bi neden oldu benim için

Mr4 ile aralarında kıyas epey yapılmış ama ikisini de dinlemiş biri varsa yorum bırakırsa faydalı olur. İkisinin ses kıyas videosu da burada.

Ben sürekli takip ediyorum ve çoğu modelini kullandım. Ürün 8200 8300 tl civarında fiyatlardaydı ve kasımda 7700e düşürdüler ve 9 taksit seçeneği eklediler. 7300 olan az kullanılmış olarak satılmıştı. Takip ettiğim dönemde öyleydi. Ürün çok iyi fiyatını hakediyor. Daha üst modellerde 9 taksit seçeneği olsa mr5 modelini alacağım ama max 3 taksit yapıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mr4 modeli monitör olarak geçiyor ve ses daha flat. Müzik dinlemek için 1280 daha çok öneririm. Daha renkli bir sesi var.Aktif subwoofer varsa onu da bağlayabilirsiniz. İlla sadece aktif sub olmasına gerek yok 3.5 ile 2.1 ses sisteminin basını da takabilirsiniz sisteme.

MR4 kullandım daha önce çok güzeldi çok memnundum. Bunun daha da iyi olacağını düşünüyorum. MR4'ün sesini bir apartmanda çok fazla açamıyorsunuz bu yüzden satmak zorunda kaldım. Bu tarz ses kalitesi hoşuma gidiyor ama daha küçük bookshelf yerine stereo bilgisayar masasında apartmanda kullanmak için ne önerirsiniz?

Mr4 daha çok prolara hitap ediyor PC yanına koyulcaksa mantıklı olabilir ama ben salona koymak için hoparlör arıyordum kumandalı ve bluetoothlu olması benim için alma nedeni

Sırf müzik için alacak arkadaşlar s880db sub çıkışlı olanına baksınlar.6 aydır kullanıyorum.Genel puanlama ne diye sorarsanız Müzik 6.5/10 Multimedya tv 8/10 bluetooth 4.5/10. Optik bağlantılı kullanıyorum ses kartına bağlı bilgisayarda.En iyi sesi şuanlık bu şekilde elde ettim.

Sırf müzik için alacak arkadaşlar s880db sub çıkışlı olanına baksınlar.6 aydır kullanıyorum.Genel puanlama ne diye sorarsanız Müzik 6.5/10 Multimedya tv 8/10 bluetooth 4.5/10. Optik bağlantılı kullanıyorum ses kartına bağlı bilgisayarda.En iyi sesi şuanlık bu şekilde elde ettim.
Hocam S880db mkii mi kullanıyorsunuz? Şu an edifier mr4 kullanıyorum. mkii modeline yükseltmek istiyorum. mkii kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz?

Hocam S880db mkii mi kullanıyorsunuz? Şu an edifier mr4 kullanıyorum. mkii modeline yükseltmek istiyorum. mkii kullanıyorsanız tavsiye eder misiniz?
Hayır dinledim sadece vocal sesleri 1280dbs derinden geliyor yoksa 8 puan alırdı.S880db mk II daha detaylı çalıyor.Fiyatı yükseldikçe ses seviyesi artıyor s2000de mesela aralarında az bir fark var.

Sub çıkışıda var gayet güzel cihaz aktif olduğu için amfiye gerek kalmadan kullanırsınız bu fiyata alınabilecek güzel bir stereo aktif hoparlör. Alternatifi m-audio bx4 var o da fena değildir. Bx4 geçenlerde 5000 küsüre satılmıştı.

Bende 1 aydır araştırıyorum. Edifier 1280dbs kaliteli aktif Hoparlör, daha sonra yanına subwoofer eklemek icin, Masaüstü olması ve dekarasyon anlamında güzel. Bluetooth da var. Ancak genel kullanım icin dün 11.11 de tcl Q65 soundbar aldım 7500tl ye . Hem Sinema Surround ve hem de müzik icin kullanacağım.

Hdmi arc olsa super olurdu tv icin ama arc yoksa tv de eziyet

Ya şöyle monitör altı çok büyük olmayan ama iyi bir fp soundbar ihtiyacım var. Fikri olan yazarsa sevinirim.

Geri