Mousepad önerisi istiyorum

RowLinq

80+
Reaksiyon skoru
0
160 cm masa siparişi verdim. Görünüm yönünden temiz ve şık durmasını istiyorum mouse ile klavye ayrı mousepadlerde olacak. Klavye %60 ve 80x40, 70x30 gibi boyutlar büyük geliyor bana. 60x30 ya da önerebileceğiniz boyut var ise yardımcı olur musunuz? Mouse için sanırım 40x40 boyut güzel olabilir diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini sunabilir.
Bütçe ikinci planda şu an.

160 cm masa siparişi verdim. Görünüm yönünden temiz ve şık durmasını istiyorum mouse ile klavye ayrı mousepadlerde olacak. Klavye %60 ve 80x40, 70x30 gibi boyutlar büyük geliyor bana. 60x30 ya da önerebileceğiniz boyut var ise yardımcı olur musunuz? Mouse için sanırım 40x40 boyut güzel olabilir diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar fikirlerini sunabilir.
Ace series al

ana. 60x30 ya da önerebileceğiniz boyut var ise ya

Kenarlari dikişli olmayan,
Alti suni deri olan
XL ebatlarda yani klavyeyide uzerine koyabildigimiz herhangi bir marka al geç.
Amazondan aldim markasini hatirlamiyorum. Pislendikce yikiyorum mis gibi

Kenarlari dikişli olmayan,
Alti suni deri olan
XL ebatlarda yani klavyeyide uzerine koyabildigimiz herhangi bir marka al geç.
Amazondan aldim markasini hatirlamiyorum. Pislendikce yikiyorum mis gibi
Şimdi sorun şu kaldı, hem klavye hem mouse için ebat ve link.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında bakarsak klavye için almaktan vazgeçtim mouse yeterli gibi.

Son düzenleme:
Wraith Spirit of Aim speed yüzeyi veya hybrid istiyorsan Kensei mouse pad.

Şu an yetişirsen ₺90 kupon ile en uyguna Trendyol satıyor. Tabii Plus üyeliğine indirimi var. Ayrıca kendi sitesi, Amazon, HB üzerinden de satılıyor.

2025-11-13_20-59.webp

Klavye için ise şu yeterli olacaktır. Klavye için de almanı öneririm.

Ben klavyede eski KlasseGear PRO'yu kullanıyoru, masam dar olduğundan klavyenin bir kısmı Kensei mouse pad de denk geliyor.

WhatsApp Görsel 2025-11-13 saat 20.57.39_9a0c9e8a.webp

Wraith Spirit of Aim speed yüzeyi veya hybrid istiyorsan Kensei mouse pad.

Şu an yetişirsen ₺90 kupon ile en uyguna Trendyol satıyor. Tabii Plus üyeliğine indirimi var. Ayrıca kendi sitesi, Amazon, HB üzerinden de satılıyor.

Alıntıyı görüntüle

Klavye için ise şu yeterli olacaktır. Klavye için de almanı öneririm.

Ben klavyede eski KlasseGear PRO'yu kullanıyoru, masam dar olduğundan klavyenin bir kısmı Kensei mouse pad de denk geliyor.

Alıntıyı görüntüle
Klavye için almaktan vazgeçip mouse için şunu düşündüm.
https://amzn.eu/d/dLWDdmO teşekkürler. ama yardımcı olma şansınız var ise bir diğer açtığım konuya yardımda bulunur iseniz çok memnun olurum.

Klavye için almaktan vazgeçip mouse için şunu düşündüm.
https://amzn.eu/d/dLWDdmO teşekkürler. ama yardımcı olma şansınız var ise bir diğer açtığım konuya yardımda bulunur iseniz çok memnun olurum.
Kensei veya Wraith mouse padini öneririm. Attığınız ürünün mavi bulutlu versiyonunu kullandım. Bence yüzey olarak önerdiklerim daha iyi. Bu ürün 700-800 arasına satılsa daha uygun olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,477
Üyeler
184,633
Son üye
Zgoen32
Geri