Yazılımsız makrolu moude önerisi bütçe 1000 TL

kartlis

80+
Reaksiyon skoru
20
Bütçe
1000
Merhaba arkadaşlar

işyerinde kullanacağım.işlerini hızlandırmak için fazla makro tuşu bulunan bir mouse a ihtiyacık var ama şirket bilgisayarına yazılım yükleyemeyeceğim için yazılımsız olması gerekiyor.

Tavsiyeleriniz benim için önemli cevap yazan srkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar

işyerinde kullanacağım.işlerini hızlandırmak için fazla makro tuşu bulunan bir mouse a ihtiyacık var ama şirket bilgisayarına yazılım yükleyemeyeceğim için yazılımsız olması gerekiyor.

Tavsiyeleriniz benim için önemli cevap yazan srkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Ayarları kaydeden yazılımlı modeller olabilir. Ayarı kaydediyor içine, daha sonra istediğin pc ye tak değişmiyor ayarı.

Ayarları kaydeden yazılımlı modeller olabilir. Ayarı kaydediyor içine tamaama dsha sonra istediğin pc ye tak değişmiyor ayarı.
razer deather v2 mini var kendi bilgisayarımda ama yazılım açmadan çalışmıyor.dediğiniz ayarı bu mouseda yapabilirmiyim?

razer deather v2 mini var kendi bilgisayarımda ama yazılım açmadan çalışmıyor.dediğiniz ayarı bu mouseda yapabilirmiyim?
Ajazz kullanıyorum kaydediyor.
MCHOSE A5 ULTRA kullanıyor kardeşim kaydediyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Razerleri bilmiyorum.

Geri