Neler Yeni

Öneri Makrolu Mouse Önerisi Lazım Bütçe Max 1K

OrkunJJ

80+ Silver
Bütçe
1000
Merhabalar, makrolu mouse önerisine ihtiyacım var.
Asus TUF M3 kullanıyorum ve Armoury Crate denen rezalet yazılım yüzünden hızlı tıklama makrosu kullanırken sürücü hatası verip bilgisayarı mavi ekrana düşürüyor.
Aklımda Logitech G102 var İtopya da indirimde 599TL. Logitech G300S kullanmıştım eskiden sıfır sıkıntısız dilediğim şekilde makro ayarlayıp kullanabiliyordum.

RGB takıntım yok pek önemli değil. Setup'a uyması için siyah olması lazım. Kolay bir şekilde makro ataması yapılabilmesi ve hata çıkarmaması lazım. 2 Adet makro için tuş kullanacağım.
Bu bütçe bandında sizin önerilerinizi de almak isterim.

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
g300s güzel mouse makro açısından hele minecraft sunucularında mini game oynuyosan 1000 tlnin altında önerebileceğim başka bir makrolu mouse ıse razer deathader essential olur, makro ayarlamayı öğrenince çok güzel oluyor. tek sorunu scrool tuşu çok çabuk bozuluyor.

OrkunJJ

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
g300s güzel mouse makro açısından hele minecraft sunucularında mini game oynuyosan 1000 tlnin altında önerebileceğim başka bir makrolu mouse ıse razer deathader essential olur, makro ayarlamayı öğrenince çok güzel oluyor. tek sorunu scrool tuşu çok çabuk bozuluyor.
G300S kullanırken çok memnundum ama artık elime çok ufak gelir ya küçükken kullanıyordum ufak bir mouse diye hatırlıyorum.
Makro ayarlama konusunda sorun yok her türlü mouse un yazılımını kullanıp ayarlarım da stabil çalışıp mavi ekran verdirmemesi lazım driver dan ötürü.
Logitech in sağlamlığından dolayı Logitech G102 almayı düşündüm güncel G Hub ile makro ataması yapılabiliyor diye biliyorum.

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
G300S kullanırken çok memnundum ama artık elime çok ufak gelir ya küçükken kullanıyordum ufak bir mouse diye hatırlıyorum.
Makro ayarlama konusunda sorun yok her türlü mouse un yazılımını kullanıp ayarlarım da stabil çalışıp mavi ekran verdirmemesi lazım driver dan ötürü.
Logitech in sağlamlığından dolayı Logitech G102 almayı düşündüm güncel G Hub ile makro ataması yapılabiliyor diye biliyorum.
hocam g102 iyidir bütçene göre fp felan ben zamanında 600 TL'ye essential aldım 2 yıl önce mi ne, bende g300sten geçen birisi olarak bulunmaz bir nimet gerçekten. özellikle driverı çok kaliteli biraz karışık gelebilir ama sonradan öğrenince aşırı basit ve kullanışlı driver açısından bir sorunu yok sadece scrool tuşu sıkıntılı o da idare ediyor işte gene ahım şahım tamamen bozuk değil karar senindir ikiside çok kaliteli mouse sen genede razer deathader essentialı bir göz önünde bulundur hocam.

OrkunJJ

80+ Silver
hocam g102 iyidir bütçene göre fp felan ben zamanında 600 TL'ye essential aldım 2 yıl önce mi ne, bende g300sten geçen birisi olarak bulunmaz bir nimet gerçekten. özellikle driverı çok kaliteli biraz karışık gelebilir ama sonradan öğrenince aşırı basit ve kullanışlı driver açısından bir sorunu yok sadece scrool tuşu sıkıntılı o da idare ediyor işte gene ahım şahım tamamen bozuk değil karar senindir ikiside çok kaliteli mouse sen genede razer deathader essentialı bir göz önünde bulundur hocam.
Razer Deathadder Essential in yanlarında kauçuk bulunuyor mu?
Bir de dış malzemesinde uzun kullanım sonrası aşınma meydana geliyor mu?

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
Razer Deathadder Essential in yanlarında kauçuk bulunuyor mu?
Bir de dış malzemesinde uzun kullanım sonrası aşınma meydana geliyor mu?
makro tuşlarının altında kauçuk var evet, mouseyi kavrayınca çok güzel oluyor terlemeninde önüne geçiyor ve ele tam oturuyor yani büyük elli adamda küçük elli adamda rahat kullanır, uzun kullanım sonrası hala daha bir aşınma olmadı, ekstra olarak 6400 dpi optik sensörü bulunmakta, değerlendirmek lazım.

OrkunJJ

80+ Silver
makro tuşlarının altında kauçuk var evet, mouseyi kavrayınca çok güzel oluyor terlemeninde önüne geçiyor ve ele tam oturuyor yani büyük elli adamda küçük elli adamda rahat kullanır, uzun kullanım sonrası hala daha bir aşınma olmadı, ekstra olarak 6400 dpi optik sensörü bulunmakta, değerlendirmek lazım.
Teşekkür ederim, kauçuk olduğundan dolayı pek içime sinmedi ya. Günde ortalama 7-8 saat kullanacağım. 1-2 seneyi bulmadan kauçuklar erimeye başlıyor sıcak soğuk terle vs. Formu bozulduktan sonra elde düzgün hissiyat vermiyor rahatsız etmeye başlayabiliyor. Alternatiflere bakacağım.

kwd25

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Ali Kuş
Teşekkür ederim, kauçuk olduğundan dolayı pek içime sinmedi ya. Günde ortalama 7-8 saat kullanacağım. 1-2 seneyi bulmadan kauçuklar erimeye başlıyor sıcak soğuk terle vs. Formu bozulduktan sonra elde düzgün hissiyat vermiyor rahatsız etmeye başlayabiliyor. Alternatiflere bakacağım.
rica ederim hocam. yani 2 yıldır kullanmama rağmen hala aşınmadı kauçukları zaten 2-3 yıl kullanırsanız sonucunda yeni bir mouseye geçersiniz diye düşünüyorum, sonuçta 1000 TL'ye çok kaliteli mouse yok piyasada ama alternatiflerde var eğer 1900 TL'ye çıkarım diyosanız attack shark x3 wireless bir mouse onu alabilirsiniz veya aynı fiyatta attack shark x11 superlight var 22000 dpi'a kadar destekler yinede karar sizin hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,075,809
Üyeler
170,925
Son üye
kayradı
Top Bottom