Microsoft sitesinden indirdiğim Windows 11'i USB'ye okutup normal şekilde Windows 11'i kurdum ama sağ altta Windows'u etkinleştirin falan yazmıyor lisans kodu vesaire girmedim sağlam lisans sitesinden lisans alacaktım ama gerek var mı lisans almama sizce?
windowsu kurunca hemen çıkmıyor o yazı ama ben etkinleştirmeni tavsiye ederim. Şahsen yeni bilgisayar aldıktan sonra aynı senin gibi windows 11 orjinal olanını kurdum ve sağlamlisans üzerinden oem key satın aldım artık ne zaman pcyi formatlasam otomatik olarak etkinleşiyor tavsiye ederim.
windowsu kurunca hemen çıkmıyor o yazı ama ben etkinleştirmeni tavsiye ederim. Şahsen yeni bilgisayar aldıktan sonra aynı senin gibi windows 11 orjinal olanını kurdum ve sağlamlisans üzerinden oem key satın aldım artık ne zaman pcyi formatlasam otomatik olarak etkinleşiyor tavsiye ederim.
OEM alırsan anakarta gömülüyor ve tekrar format attığında key girmeye uğraşmıyorsunuz lakin diğerinde keyinizi not edip her formatta etkinleştirmeniz gerekiyor. Yani OEM key bilgisayarınız ait oluyor.