🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

görsel_2025-11-14_140845689.webp

DDR4 2X8GB RAM

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
rgb led veya dekorasyon ürünü

Edifier S880DB MKII için güzel bir indirim olsa iyi olurdu. PC tayfası kaliteli sese uygun fiyatla az da olsa yaklaşmış olurdu. Lütfen duy sesimizi Abdullah ağabeyy.

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın bu konuda yorum yazarken konu dışına çıkmayın çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Razer Blackshark V3 Pro BEYAZ PC

5070ti veya 5080 lütfen....

• Beğen
Reaksiyonlar: frix

hocam herhangi model (tabi giriş seviyesi ucuz bir şey olursa çok iyi) 5070ti olursa süper olur

Abdullah Bey. Ülkemiz de incelemesi yok. Tipleme gaming tedarikçisi montech king 95 pro kasanın incelemesini yapabilirsen belki temin ederler test için sevinirim

Geri