Klavye kulaklıkDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Şöyle güzel fiyata 2x16 dual kit veya 1x16 single ram lazım 6000mhz olsun cl32-34-36 farketmez süper olur.Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.
ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Haklısın ama taksit olursa çok sıkıntı olmazBütçesi o kadar çıkamayan tonla kişi var 25k ya ryzen 5600 rtx5060 gelse daha iyi olur
Mchose x9 stok ve indirimi ve ya emsal bir üründe indirimDostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.