🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

F/P kaliteli bir yaka mikrofonu harika olur. Saramonic Air 01 veya DJI Mic Mini gibi

M2 ve M2 kutusu fena olmaz

MSI Msı MB B850 Gamıng Plus Wıfı Pz Am5 Ddr5 8200MHZ(OC) Dp 3x M.2 USB 10GBS 5g Lan Wı-Fı 7 Atx

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

“Yorumlarda MARKA ve MODEL belirterek yazınız.” Kategori hiç farketmez

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Klavye kulaklık

Dostlarım hangi üründe indirim istiyorsunuz? Bu Kasım boyunca indirim yaptırtmak için firmaların ve pazar yerlerinin yakasına yapışacağım.

ÖNEMLİ NOT: Sakın ama sakın! yorum yazarken konu dışına çıkmayın, çıkarsanız neden uyarı aldım veya banlandım demeyin
Şöyle güzel fiyata 2x16 dual kit veya 1x16 single ram lazım 6000mhz olsun cl32-34-36 farketmez süper olur.

Mchose x9 stok ve indirimi ve ya emsal bir üründe indirim
7800x3d indirimi

Konftel webcam 1080p veya 4k olan-fp mikrofon standlı-3950 sensor claw tutuş mouse-lenovo 320hz monitör

Geri