Uyguna r25 denk getirmek ve modifiye

egle

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
446
merhabalar yakın zamanda r25 almayı düşünüyorum bütçem 300 bini zorluyor ama genel itibari ile 250 260 bin arası r25 bakıyorum birazdaha karın yağmasını bekliyorum ne küdür yüksek model düiük km denk getirebilirsem o kadar iyi ama şimdi ben biraz oynamak istiyorum motorla modifiye olarak ne yapabilirim küçük bir ilçede oturuyorum daha adam akıllı motor ustası yok mecbur ile gidicem bakım zamanı geldiğinde yani imkanlarımda kısıtlı olcak kaplama vs istiyorum ama ne kadar başaralı yapabiliirim bilmiyorum modifiyide kişinden kişiyie değişir ama tavsiyelerinizi bekliyorum

kısa kuyruk tank padlar lastikler koruma takozları bulabilirsen lastiklere aks koruma eski kasa zx10r'ın sinyalli aynaları tatlı gözüküyor uzun siyah spor cam spor manetler ( ama dikkat et debriyaj bitiriyor ) belki elcikleri değiştirebilirsin benim aklıma gelenler bunlar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kısa kuyruk tank padlar lastikler koruma takozları bulabilirsen lastiklere aks koruma eski kasa zx10r'ın sinyalli aynaları tatlı gözüküyor uzun siyah spor cam spor manetler ( ama dikkat et debriyaj bitiriyor ) belki elcikleri değiştirebilirsin benim aklıma gelenler bunlar
unttum bir de elcik koruma

Repsol 250r düşünür musun 40.000 km
Son kasa 2017
yok kankam honda güzel motor ama km fazla

unttum bir de elcik koruma
hocam bu yazdıkların ortalama kaç bin tutar hele zx10r ın sinyalini bulmak uğraştırır

yok kankam honda güzel motor ama km fazla

hocam bu yazdıkların ortalama kaç bin tutar hele zx10r ın sinyalini bulmak uğraştırır
fiyatları hakkında inan ki hiç bir bilgim yok fakat zx10r sinyalli aynasını aliexpresste bulabilirsin zamanında 250sr kendime bakmıştım fakat elektrik tesisatı ile oynamak garantiyi bozacağı için vazgeçtim. sonra kazada perte gitti motor orası ayrı konu :D

aliexpress zx10r sinyalli ayna linki
buradan da öbür aksesuarlara bakabilirsin

Kaliteli bir lastik takabilirsin. Yol tutuşunu ve güvenliğini fazlaca artırır.
@egle hepsinden önce tabi ki bu arkadaşın önerdiği gibi en mantıklı modifikasyon lastik.

Geri