2026 yılına girerken komik internet hızı

türk telekomla türkneti X'de etiketledim felan şu an stabil hale getirmeye çalışıyorlar. 4 aydır adam akıllı ilgilenmediler bi tweet attım herkes yardım çabasına girdi günde 2-3 kere arar oldular bakalım çözecekler herhalde :kekw:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hangi gruplarsa gireyim hocam varsa bildiğiniz

Bazen cidden şükrediyorum yani umarım en kısa zamanda çok güzel hızlarda internet kullanırız hocam :monkahmm:
'türkiye internet kullanıcıları' facebook + telegram sayfaları da mevcut elbet yardımcı olanlar çıkar bence

valla bizimde mahalleye komple 100lük fiber çektiler ttkom internet kapağı bizim binanın önünde ama bir tek bize çekmediler nerdeyse ama binamızın önünde olduğu için 70-15 gibi bir internet alıyorum ama inanılmaz saçma bir ülkede yaşıyoruz orası ayrı. Starlink ülkede istenmiyor çünkü verdikleri kaliteden ödleri kopuyor...
tüm issler için büyük risk çünkü :D işlerine gelmiyor maalesef

Alıntıyı görüntüle

Ben öleyim o zaman 😭 😭 😭

pingin 35 yazdığına bakma 97-110 arası alıyorum TR serveri olan oyunlarda 60 ile oynayabiliyorum en azından.
1 2 kişi video falan izlese anında çöker 16 mbps kullanıyorum qos yapıyorum anca öyle sabitliyorum pingi yoksa 1 kişi video izlediği zaman uçuyor sizde nasıl?

Son düzenleme:
'türkiye internet kullanıcıları' facebook + telegram sayfaları da mevcut elbet yardımcı olanlar çıkar bence

tüm issler için büyük risk çünkü :D işlerine gelmiyor maalesef

1 2 kişi video falan izlese anında çöker 16 mbps kullanıyorum qos yapıyorum anca öyle sabitliyorum pingi yoksa 1 kişi video izlediği zaman uçuyor sizde nasıl?
bende aynı qos ile çözdüm abilerim video oynarken pingim uçmuyor şükür.

tamam da kaç yaptın ki 2-3 mbps? ayrıca tüm cihazlara mı yaptın? genel mi?
normalde internetim 10mbps 6 düşürdüm (attığım ss yüzünden şikayet kaydı oluşturduk ve çözüldü 10-11 arası alıyoruz artık sevindiğim şeye bak xd) 6000/400 verdim sorunsuz gidiyor şükür.

normalde internetim 10mbps 6 düşürdüm (attığım ss yüzünden şikayet kaydı oluşturduk ve çözüldü 10-11 arası alıyoruz artık sevindiğim şeye bak xd) 6000/400 verdim sorunsuz gidiyor şükür.
ben 13 14 alıyorum 4500 verdim onlara 420 de upload kendime yapmadım şu an sabit oynuyorum ben de 4500 de yetiyor oyun oynamıyorlarsa hiç gerek yok 1080p için 2.5 3 mbps yetiyor neyse işte yaşarsan sorun düşürürsün buraya kadar ama benim modeme 10 kişi bağlı asdöasçösaçö

Geri