🔥İndirim RAMPAGE RM-1 2X15W + 34W TF/BT/AUX/USB RGB Gaming Soundbar Speaker 2849TL

Ürün geldi. Evet indirimlerle fiyatına göre uygun diyebilirim. Ekolayzer ayarları ile güzel oldu. Anakartta ses çıkış destekleri olduğu için eski hoparlörü arka hoparlör yaptım güzel oldu. Tek sorun ses kullanılmıyor iken çıkan tiz hafif cızırtı sesi. Dip ses mı deniliyor bilmiyorum. Onun çözümü yok sanırım.
Masaüstü sistem için yeterli TV için almayın

Ürün geldi. Evet indirimlerle fiyatına göre uygun diyebilirim. Ekolayzer ayarları ile güzel oldu. Anakartta ses çıkış destekleri olduğu için eski hoparlörü arka hoparlör yaptım güzel oldu. Tek sorun ses kullanılmıyor iken çıkan tiz hafif cızırtı sesi. Dip ses mı deniliyor bilmiyorum. Onun çözümü yok sanırım.
Bluetooth ile deneyin düzelirse ya kablo ya da bilgisayarın çıkışından dolayıdır.

Masaüstü sistem için yeterli TV için almayın
benim de ürün geldi. pc için fiyatına göre iyi performansı var. tv ise pek beğenmedim açıkçası.
cızırtı bende yok bu arada.

Bluetooth ile deneyin düzelirse ya kablo ya da bilgisayarın çıkışından dolayıdır.
Bluetoothda da var hocam. Anlamadım. Cihaz açık iken Cihaz üzerindeki play/pause tuşuna basıyorum cızırtı gidiyor ama bu sefer ses de gelmiyor

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri