🔥İndirim Thermaltake 1200W Toughpower GF3 80+ Gold Tam Modüler 8.799,35 TL

Uzun vade kısmı sorunlu. İçindeki özellikle filtrelemedeki kapasitörler 5 6 yıla patlayadabilir patlamayadabilir. Şansınıza kalmış.

GF3 ile aynı platformu kullanıyorlar zaten. MSI onun kalitesinin düşürülmüş hali.
Anladım hocam uzun ömür bakımından thermaltake tercih edilmeli diyorsunuz

Alabiliyorsanız daha iyi olur tabii ki.
Yani 9K bandında 1000w üzeri daha iyi psu öneriniz varsa o ayrı :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

A1250GL'nin fiyatı berbat şuan zaten. Ya GF3 tercih et veyahut:

Bu sizin attığınız ile aynımı hocam?

Yani 9K bandında 1000w üzeri daha iyi psu öneriniz varsa o ayrı :)

Bu sizin attığınız ile aynımı hocam?
Aynı değil. 2023 modeline bulaşmayın. GF3 alınabilir seviyede duruyor şimdilik.

Bu da var. Aynı platform zaten hepsi. GF3 biraz daha iyidir sanırım. Bitfenix'in detaylı testi yok elde.

Bu da var. Aynı platform zaten hepsi. GF3 biraz daha iyidir sanırım. Bitfenix'in detaylı testi yok elde.
Teşekkürler alıyorum o zaman.

Bu arada cooler master master box td500 v2 ve rtx 5080 için uyumlu mu? acaba?

Son düzenleme:
Müq fiyat ama 1200 de gereksiz gibi :)

Hocam tez 5080 ve intel ultra 7 265k için Asus rog 1000w aura aldım. İptal edip bunu aliym mi. Yoksa gereksiz mi olur. YouTube da bu model için ilk çalıştığında fan sesi yaptığına dair videolar var kroniğe benziyor. Bide asus rog un tüm kabloları örgü. İçleriyle alakalı bilgim yok.

Konuda ki ürün mü daha iyi yoksa linkte ki ürün mü.

Hocam tez 5080 ve intel ultra 7 265k için Asus rog 1000w aura aldım. İptal edip bunu aliym mi. Yoksa gereksiz mi olur. YouTube da bu model için ilk çalıştığında fan sesi yaptığına dair videolar var kroniğe benziyor. Bide asus rog un tüm kabloları örgü. İçleriyle alakalı bilgim yok.
Asus Rog Aura 1000 aldım bende. Kablo kalitesi vb çok iyi. Sesi çıkmıyor PSU nun.

A1250GL'nin fiyatı berbat şuan zaten. Ya GF3 tercih et veyahut:

Hocam daha önce de bu marka modeli önerdiğiniz görmüştüm 1000w modeli ile 1200w modeli arasında fark var mı? 1000w olanı öneriyor musunuz? (Kodu PA-0G2BB-EU olan)

1050W Platinum var aynı paraya hangisini almak mantıklı

Geri