2-3 gün foruma girmedim çok garip şeyler olmuş.

@Sadecebirisi @Ali Koç @Sadettin Saran @F4IRFLY @ege1881 @Joker
bu insanlar neden banlandı? Neler yaşandı? Bazılarının profili bile gözükmüyor.
Abdullah Hacıgül'ün reklamları yaparken sırf sponsor için yaptığını çöp olan malları bile muhteşem gösterdiğini söyleyince banlandılar , sonra Abdullah Hacıgül hangi üründe indirim istiyorsunuz dedi sorun çözüldü olan bunlara bir de benim hemşeriye oldu

Banned infazı
IMG_9553.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abdullah Hacıgül'ün reklamları yaparken sırf sponsor için yaptığını çöp olan malları bile muhteşem gösterdiğini söyleyince banlandılar , sonra Abdullah Hacıgül hangi üründe indirim istiyorsunuz dedi sorun çözüldü olan bunlara bir de benim hemşeriye oldu
Hazır sistem icin mi yoksa 11 de paylaştığı ürünler icin mi dediler?

Bende bu konuyu açtığım için banlanmazsam iyi :blobdance:

Neredeyse bütün indirimler için
İndirim konusunda Abdullah bu sene biraz daha farklı davrandı o konuda haklılık payları var. Markalar indirim yapma derdinde değil abdullahta indirim yapanları paylaştı bu paylaşımdan dolayı da komisyonu varsa onu kazandı ama kimseye zorla bişey de aldırtmadı. Markaların çok bi tarafları kalktı o yüzden bütün sucu da abdullaha yıkmak haksızlık olur. örn pc hocası da elinden geldiğince bişeyler yapardı yakından takip ediyom ama son 1 yılda özellikle markalar indirim için muhattap bile olmuyor neredeyse.. olan sade vatandaşa

@Sadecebirisi @Ali Koç @Sadettin Saran @F4IRFLY @ege1881 @Joker
bu insanlar neden banlandı? Neler yaşandı? Bazılarının profili bile gözükmüyor.
Selamlar. Konuda bahsettiğiniz kişi Technopat’ta da bir konu açmıştı; bulabilirsem linkini paylaşırım. Muhtemelen bu olaydan bahsediyorsunuz. Ben de foruma yeni katıldım, bu konuyu görünce nasıl bir yer olduğunu merak ettim.

Selamlar. Konuda bahsettiğiniz kişi Technopat’ta da bir konu açmıştı; bulabilirsem linkini paylaşırım. Muhtemelen bu olaydan bahsediyorsunuz. Ben de foruma yeni katıldım, bu konuyu görünce nasıl bir yer olduğunu merak ettim.

Valla Gerçekten Haklı olanı 9 köyden kovarlar o monitörü 2. Monitör olarak aldım ama kaçırılamayacak gibi monitör değil renkleri çok soluktu iade etmiştim itopyadan almıştım aynı şekilde rampage fan almıştım güvenerek ama onların da renk düzeyi çok kötüydü sesizlerdi yalan yok ama kırmızı renk pembe gibi yanıyor du

Kardeş adam vibratör reklamı yapsa, gidip alacak mısınız?

Adamın para kazanması lazım, sitenin para kazanması lazım. Doğal olarak reklam yapmak en doğal hakkı herifin. Kimse bunu anlamıyor. Sana göre kötü, başkasına göre iyi, sen kullanmazsın ama başkası kullanır. Yani benim maddi durumum yok ama paylaştığı her indirimi ben de görüyorum. Ne yapayım 500k kredi çekip her paylaştığını alayım mı? Yapmayın Allah aşkına ya.

Biraz etraflıca düşünün bazı şeyleri.

Kalıcı mı yediler
Arkadaş Technopat’ta öyle yazmış.

Valla Gerçekten Haklı olanı 9 köyden kovarlar o monitörü 2. Monitör olarak aldım ama kaçırılamayacak gibi monitör değil renkleri çok soluktu iade etmiştim itopyadan almıştım aynı şekilde rampage fan almıştım güvenerek ama onların da renk düzeyi çok kötüydü sesizlerdi yalan yok ama kırmızı renk pembe gibi yanıyor du
Bilemiyorum, ben şahsen monitörü almam. Ama arkadaşın anlattığı olay gerçekse üzücü bir durum.

Kardeş adam vibratör reklamı yapsa, gidip alacak mısınız?

Adamın para kazanması lazım, sitenin para kazanması lazım. Doğal olarak reklam yapmak en doğal hakkı herifin. Kimse bunu anlamıyor. Sana göre kötü, başkasına göre iyi, sen kullanmazsın ama başkası kullanır. Yani benim maddi durumum yok ama paylaştığı her indirimi ben de görüyorum. Ne yapayım 500k kredi çekip her paylaştığını alayım mı? Yapmayın Allah aşkına ya.

Biraz etraflıca düşünün bazı şeyleri.
Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. Konuda olay indirim değil; bence genel olarak kötü bir monitörü veya önermeyeceği bir monitörü kitlesine pazarlaması.

Arkadaş Technopat’ta öyle yazmış.

Bilemiyorum, ben şahsen monitörü almam. Ama arkadaşın anlattığı olay gerçekse üzücü bir durum.

Arkadaş ondan bahsetmemiş hocam. Konuda olay indirim değil; bence genel olarak kötü bir monitörü veya önermeyeceği bir monitörü kitlesine pazarlaması.
Bilgili olan birçok kişiyi mahmut yılmaz mantıklı kanks aferin gibi çoğu kişiyi boş yere banladılar bu forumda bitti benim için

Geri