@Tayfunns hzi yüksek diye aldım pek anlamam monitörden iyi midir? https://ty.gl/2vczp58q9xlqc
Niye hocam tanıdık tavsıyesıyle almıstık curved falan iyi dediCasper cok kötü.
monitörün curved olması estetik görüntü anlamında iyi olabilir onun dışında iyi olduğu anlamına gelmezNiye hocam tanıdık tavsıyesıyle almıstık curved falan iyi dedi
Aldığın model kavisli değil ki? Keşke konu açsaydın sitede arkadaşlar yardımcı olurdu.Niye hocam tanıdık tavsıyesıyle almıstık curved falan iyi dedi
Baya kötü hem curvedde değil attığınız model.Niye hocam tanıdık tavsıyesıyle almıstık curved falan iyi dedi
OverDrive ayarı bile yok. 2010 dan kalma osd menüsü var. Ghosting canavarı. Renk gamutu kötü. Bedava verseler kullanmam casper. Adı game ile başlayan markalar bile ezer geçer.Niye hocam tanıdık tavsıyesıyle almıstık curved falan iyi dedi
Bendede MSI G255F 24.5" 1 ms Full HD IPS 180 Hz var hocam sizce nasıOverDrive ayarı bile yok. 2010 dan kalma osd menüsü var. Ghosting canavarı. Renk gamutu kötü. Bedava verseler kullanmam casper. Adı game ile başlayan markalar bile ezer geçer.
Moraliniz bozulmasın hocam.Bendede MSI G255F 24.5" 1 ms Full HD IPS 180 Hz var hocam sizce nası
İyimi yani hocamMoraliniz bozulmasın hocam.
Sizin için iyiyse sorun yok hocam.İyimi yani hocam
Hocam ben sizin acınızdan soruyorum ben memunum zaten ama siz daha iyi biliyosunuz diye ortalama kaç puan verirsiniz mesela 10 üzerindenSizin için iyiyse sorun yok hocam.