charlesleclerc16
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
İnanılmaz alakasız bir öneri olmuşbunları alArctic P12 Pro 120mm PWM PST - 5X Fan Set (Black)
Arctic P12 Pro 120mm PWM PST - 5X Fan Set (Black)www.jumbum.com.tr
rengi tutdur baribunları alArctic P12 Pro 120mm PWM PST - 5X Fan Set (Black)
Hocam beyaz sistem kuruyorum ama yine de sagolun tavsiye icinİnanılmaz alakasız bir öneri olmuş
Hocam beyaz sistem topluyorum ama yine de sagolun öneri icinbunları alArctic P12 Pro 120mm PWM PST - 5X Fan Set (Black)
ben görsellikten çok kafası ağrımasına yönelik tavsiyede bulundum mesela fanların desibel testleri var nocturneden sonra en iyi fan arctic geliyor nocturne 30 dolar arctic 5 dolar ve desibel farkları çok az fan sayısı arttığı zaman uğultu çok fazla oluyor ve insanda kafa kalmıyor bir de kasa içerisinde o fanların üflediği havalar birbirine denk gelince daha fazla ses oluyor o fanların titreşimleriyle daha çok uğultu çıkıyor sırf beyaz renk olacak diye 1200rpm de fan sesi duymaya gerek yok şu an ben bunları kullanıyorum 1200rpm de fan sesi dahil hiçbir şey duymuyorum öneri yaparken bunları düşünerek yaptımİnanılmaz alakasız bir öneri olmuş
Tesekkurler hocam sagolunben görsellikten çok kafası ağrımasına yönelik tavsiyede bulundum mesela fanların desibel testleri var nocturneden sonra en iyi fan arctic geliyor nocturne 30 dolar arctic 5 dolar ve desibel farkları çok az fan sayısı arttığı zaman uğultu çok fazla oluyor ve insanda kafa kalmıyor bir de kasa içerisinde o fanların üflediği havalar birbirine denk gelince daha fazla ses oluyor o fanların titreşimleriyle daha çok uğultu çıkıyor sırf beyaz renk olacak diye 1200rpm de fan sesi duymaya gerek yok şu an ben bunları kullanıyorum 1200rpm de fan sesi dahil hiçbir şey duymuyorum öneri yaparken bunları düşünerek yaptım