Bu fiyata lian li kasa +5 fan iyi mi

Reaksiyon skoru
80
Bütçe
13786
O11 vısıon compact
3lü tlfan reverse
2 tane tl fan düz sizce bu paraya iyi mi
Alta 3tane reverse havayı ıcerı alcak arkaya ıkı tane düz eksozz ıcın dusundum ıyı mıdır.
Daha sonra yan tarafa da 3lü ekranlı fan almayaı planlıyorum

Ekler

• 3210.webp
    3210.webp
    114.7 KB · Hit: 51
İnanılmaz alakasız bir öneri olmuş
Hocam beyaz sistem kuruyorum ama yine de sagolun tavsiye icin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam beyaz sistem topluyorum ama yine de sagolun öneri icin

İnanılmaz alakasız bir öneri olmuş
ben görsellikten çok kafası ağrımasına yönelik tavsiyede bulundum mesela fanların desibel testleri var nocturneden sonra en iyi fan arctic geliyor nocturne 30 dolar arctic 5 dolar ve desibel farkları çok az fan sayısı arttığı zaman uğultu çok fazla oluyor ve insanda kafa kalmıyor bir de kasa içerisinde o fanların üflediği havalar birbirine denk gelince daha fazla ses oluyor o fanların titreşimleriyle daha çok uğultu çıkıyor sırf beyaz renk olacak diye 1200rpm de fan sesi duymaya gerek yok şu an ben bunları kullanıyorum 1200rpm de fan sesi dahil hiçbir şey duymuyorum öneri yaparken bunları düşünerek yaptım

ben görsellikten çok kafası ağrımasına yönelik tavsiyede bulundum mesela fanların desibel testleri var nocturneden sonra en iyi fan arctic geliyor nocturne 30 dolar arctic 5 dolar ve desibel farkları çok az fan sayısı arttığı zaman uğultu çok fazla oluyor ve insanda kafa kalmıyor bir de kasa içerisinde o fanların üflediği havalar birbirine denk gelince daha fazla ses oluyor o fanların titreşimleriyle daha çok uğultu çıkıyor sırf beyaz renk olacak diye 1200rpm de fan sesi duymaya gerek yok şu an ben bunları kullanıyorum 1200rpm de fan sesi dahil hiçbir şey duymuyorum öneri yaparken bunları düşünerek yaptım
Tesekkurler hocam sagolun

Geri