Cloud 3 Kablolu alınır mı? Alınmaz ise 3000 TL bütçe ile yerine ne alınır?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Reaksiyon skoru
49,926
Bütçe
3000
2600'e al geç, al geç.

Cloud 3 yerine fifine h9 tercih ettim, bakabilirsin

Veya V9 Pro

Veya V9 Pro
X9 rengi bozuyor
V9 için de olumsuz yorum vardı ama unuttum mevzusu neydi

Hatta genel olarak V9 Pro hakkında fikrim yok aydınlatır mısın

Rev kardeşim cloud 2 nin yeni versiyonu daha günceli gibi düşün.

valla kablosuz kulaklık candır gerisini sen düşün

2. el ile ugrasmak istemiyorum ama yakında ilanlara bi bakacağım
bu butcede alacagin hicbir kulaklik g pro x ile yarisamaz. g pro x bulamazsan g635'e bakabilirsin. cloud serisi overall kullanim icin epey zayif. o seride sadece cloud alpha ve orbit s iyi.

bu butcede alacagin hicbir kulaklik g pro x ile yarisamaz. g pro x bulamazsan g635'e bakabilirsin. cloud serisi overall kullanim icin epey zayif. o seride sadece cloud alpha ve orbit s iyi.
Ana amacım daha çok müzik olacak bu arada belirtmemişim ama, sesi de adamın yönünü anlayayım yeter yani arada valo falan giriyom. Mikrofon ve müzik kalitesi ön planda yani başka modellere de yönelebilirim oyuncu kulaklığı bile olmayan

Ana amacım daha çok müzik olacak bu arada belirtmemişim ama, sesi de adamın yönünü anlayayım yeter yani arada valo falan giriyom. Mikrofon ve müzik kalitesi ön planda yani başka modellere de yönelebilirim oyuncu kulaklığı bile olmayan
bass agirlikli dinlemiyorsan Cooler Master MH751/752 veya OEM'i olan Takstar Pro 82'ye (v2 olan) bakabilirsin. Bass agirlikli ise G PRO X veya G635 hala. Pro 82'de mikrofon yok.

Bir de bulabilir misin bilmiyorum ama mikrofonsuz olarak Sennheiser HD280 Pro var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,888
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri