Neler Yeni

🔥İndirim hyperx cloud alpha wireless 3.888 tl

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb
Cloud Alpha'da dts var diye biliyorum ben dolby'den ziyade. Bir de HS'lerde kafa bandının sıkma sorunu var diye hatırlıyorum.
RTINGS senden benden iyi analiz ediyordur boş ver :D :D
kesinlikle şu an 3.8k'lık bir kulaklık değil Cloud. Yurtdışında 140 euro civarlarında geziyor düşün artık.
Dolbby dts yede dollby yazmisim onada.
Arada kaymış. 😂.
Corsair dağa başarılı o konuda ama diğer ses kalitesi bilemiyorum eski modeller kullandım yeniler nasıl bilmiyorum kablosuz kulaklık tecrübem az kablolu dersen bolbol denedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Genel kullanım ise evet HS80 max daha iyi bir seçim olabilir, ama çok pahalı be hacı. Kasım ayını bekle diyeceğim de düşer mi emin değilim.
Öyle çok pahalı birde hiç bir kulaklık doğru düzgün trde karşılaştırma yok bütün kablosuzlar sorunlu ben az sorun lu bir ürün alma derdindeyim 12-15 binlik kullaklar bunlardan 10 kat kötü sorunu var.
Kablolu Alpha efsaneydi.

SadeceSeyf

80+ Gold
1.Hs 80 Max ta kablolu kullanımı kaldırıldı.
2.dongle Multi kullanım kaldırıldı.
3.mikrofon çok aşırı iyi.
4.malzeme kalitesi eh kafa bandi felan.
5.kafa sıkma ihtimali mevcut.
6.dollby dağa kalite ve ses yüksek.
7.sarj fena değil.
8.mikrofon çıkmıyor.
9.garanti servisi sorunlu.
10.menzili çok kısa.
Cloud Alpha.
1.pil ömrü konfor güzel ama terleme ufakta olsa var.
2.mikrofon kalitelitesi herzaman normalin altında.
3.dolby özeliği zayıf.
4.ses düşük clouda göre.
5.konfor gayet iyi ve her kafaya nerdeyse uygun.
6.mikrofon çıkıyor. Ek mikrofon takılma olsa efsane olur.
7.noise diye ses problemi olduğunu duydum eskiden şimdi varmı bilmiyorum güncelleme ile geçti bence artık bu sikeyet yok.
Urun.
8.menzil fena değil.
9.aliminyum mazleme çok sağlamlaştırıyor.
Benim bildiklerim bunlar.
Rting puanlami kulaklık konusunda çok başarısız monitör incelemesi gibi doğru olmuyor o yüzden çok kararsız kalıyorum.
Ses kartı ile cloud ve hyper serilerini kullandım.
Genel farklar.
Corsair başa tiz çok iyidi ses yuksekti.
Cloud bas tiz normal di ses çok aşırı netti ve ses düşüktü.
Cloud milleri herzaman kötüydü.
Ama şuanda yarı yarıya fiyat farkı var :D

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb
Ama şuanda yarı yarıya fiyat farkı var :D
Evet var vallahi 300 saat ayrı cezbediyor kafam çok takılıyor bunu alınca kesin indirime girer şansın kötü 5000. 5500 denk gelse onu alırim ama gelmez Media mark banlı benim 😂 ürün vermiyor bu arada n11 den üzerinden Alicam alirsamda.

KeyN_N

80+
Dostum açıkçası amacına göre değişir. Detaylı incelemen için RTINGS karşılaştırması atıyorum: https://www.rtings.com/headphones/t...less-vs-corsair-hs80-max-wireless/31700/41794

Ben inceledim, özetleyeyim:
HS80Max:
Kumaş ped, daha az terletir, azıcık daha konforlu, daha temiz mikrofon kalitesi, peak-dip kalitesi daha çok, kablolu da kullanabilme özelliği.

Cloud Alpha W:
300 saat :D deri ped'den dolayı çok daha iyi ses izolasyonu, genel wireless gaming açısından daha iyi çevresel ses, mikrofondaki ses izolasyonu daha iyi.

Genel puanlamada da Cloud Alpha W daha iyi gösterilmiş. Bana sorarsan da hem o aradaki para farkına değmez hem de genel stats'da daha iyi bir kulaklık Cloud Alpha W.
Rtings'i baz alarak yorum yapmamak lazım bence. Özellikle ses kalitesi konusunda tamamen saçmalık gösterdiği veriler. Dandirik g435 birçok üst seviye kulaklıktan daha iyi görünüyor bu siteye göre.

lappelduvide

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
641
İsim
lappelduvide
mediamark artık ürün alana artık puan veriyor onlada kupon veriyor onuda girdinmi 500 tl ek indirim :D efsane fiyat nerdeyse bende alıcam.
bende 50k puan var bu üründe indirim var diye puan kullandırmamazlık yaparlar mı ona göre puan dönüştürüp alıcam hocam

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
Araştırdım biraz da, cloud 3 wireless'tan daha iyi gibi. Bence alınır. Yine param yok üzüldüm bak. (Ne zaman olacak ustaaa...)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb
Araştırdım biraz da, cloud 3 wireless'tan daha iyi gibi. Bence alınır. Yine param yok üzüldüm bak. (Ne zaman olacak ustaaa...)
Vallahi DTS canımı sıkıyor dollby kat ve kat iyi diye biliyorum.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
783
İsim
Enes Altunışık
Vallahi DTS canımı sıkıyor dollby kat ve kat iyi diye biliyorum.
Aşırı iyi müzik kulağın falan yoksa farkı anlamazsın bence ya. Ben anlamıyorum en azından. Belki ben malımdır sjsjsj

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Recep Karataş
Kablolu olmuş kablosuz fark etmez bu kulaklık mı cloud 3 mü

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
Hocam FPS oyunları icin alınır mı VALO CS gibi oyunlar kablosuz alıcam eger bu alınır dersenız bunu almayı düsünüyorum veya cloud 3 daha mı iyi kablosuzu kararsız kaldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,220
Üyeler
160,657
Son üye
mustafa.grkm
Top Bottom