Neler Yeni

🔥İndirim hyperx cloud alpha wireless 3.888 tl

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb
Hocam FPS oyunları icin alınır mı VALO CS gibi oyunlar kablosuz alıcam eger bu alınır dersenız bunu almayı düsünüyorum veya cloud 3 daha mı iyi kablosuzu kararsız kaldım
eskiden geçikme sorunları varmış güncelleme ile düzeltilmiş genel olarak konforlu cs tarzı oyunlar için tavsiye etmişlerdi cloud 3 mic buna göre iyi deniyor kimide alphanin ki iyi diyor :)
konfor kesinlik var çoğu kulaklıktan iyi dts ayarları biraz garip sürücü yüklemesi felan duyduma göre genel olarak iyi.

OzanTK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Ozan
eskiden geçikme sorunları varmış güncelleme ile düzeltilmiş genel olarak konforlu cs tarzı oyunlar için tavsiye etmişlerdi cloud 3 mic buna göre iyi deniyor kimide alphanin ki iyi diyor :)
konfor kesinlik var çoğu kulaklıktan iyi dts ayarları biraz garip sürücü yüklemesi felan duyduma göre genel olarak iyi.
hocam mikrofonum var ayrı sadece fps oyunların da üzmesin yeter bazıları cloud 3 iyi diyor bazıları da bunun iyi oldugunu söylüyorlar oyunlar icin ondan dolayı emin olmak istedim

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,002
İsim
eyyüb
hocam mikrofonum var ayrı sadece fps oyunların da üzmesin yeter bazıları cloud 3 iyi diyor bazıları da bunun iyi oldugunu söylüyorlar oyunlar icin ondan dolayı emin olmak istedim
alpha kablolu kullandım clou 2 den falan güzeldi üzceni sanmam ufak tefek ayar gerekebilir her wirelles kulaklık gibi.
al geç fiyat bence güzel malzeme kaliteside aşırı iyi alphların ve konfor çok iyi :) öyle diyim sana.micte varmış hazır.
dağa yüksek bir kulaklık istiyorum yoksa bende alıp geçicem nerdeyse.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Furkan Celal Çelik
Bu kulaklığı uzun araştırmalarim sonucu 3500e oda Kasım indiriminde 2 veya 1 5 sene önce aldım bu fiyata kesinlikle kaçmaz gözünüzü kapatıp alın 300 saat şarj süresi ayda 1 kere 2 3 saat şarjda durması yetiyor çift odali sürücüsü harika alınabilecek en iyi kablosuz kulaklıklardan kaçırmayın derim

Top Bottom