300 ne kral 30 felan olmasınAtan arkadaştan Allah razı olsun. Vade farksız 3 taksit, Mediamarkt, geçen senenin kampanya fiyatı... Gerçekten cuk oturdu.
Sağ sol sesler olarak Cloud 2-3 daha iyi, ancak genel çevresel seslerde cloud alpha daha iyi
Şarj / batarya konusu zaten söylemeye gerek yok, piyasada 300 saatlik kullanım veren bir kulaklık yok.
Mikrofon konusunda yayın seviyesi değil fakat çok kötü de değil. Genel olarak iyi ancak fiyatına göre bence iyi değil. Cloud 3 wireless'in genel olarak mikrofonu bir tık daha iyi.
Bu kadar uzun süre kullanmanın bir bedeli var (Her ne kadar benim zerre önemli olmasa da) bluetooth desteği yok, RGB ışıklandırma vs. yok.
Özetle alınır, az önce taksit ile aldım.
aynen 300 saat yakın gidiyor ayda bir şarj edenler var300 ne kral 30 felan olmasın
eyw cansınAtan arkadaştan Allah razı olsun. Vade farksız 3 taksit, Mediamarkt, geçen senenin kampanya fiyatı... Gerçekten cuk oturdu.
Sağ sol sesler olarak Cloud 2-3 daha iyi, ancak genel çevresel seslerde cloud alpha daha iyi
Şarj / batarya konusu zaten söylemeye gerek yok, piyasada 300 saatlik kullanım veren bir kulaklık yok.
Mikrofon konusunda yayın seviyesi değil fakat çok kötü de değil. Genel olarak iyi ancak fiyatına göre bence iyi değil. Cloud 3 wireless'in genel olarak mikrofonu bir tık daha iyi.
Bu kadar uzun süre kullanmanın bir bedeli var (Her ne kadar benim zerre önemli olmasa da) bluetooth desteği yok, RGB ışıklandırma vs. yok.
Özetle alınır, az önce taksit ile aldım.
oha neymıs yuruyen powerbankaynen 300 saat yakın gidiyor ayda bir şarj edenler var
kac gram acabaöyle en büyük cezbetmesi rağatlığı ve bataryası.
bataryanını kulaklığu var
Kanka valla 300 saat Bunun bir detaylı incelemesi vardı (Videoyu bulamadım, bulursam buraya atarım). Video'da kulaklığın içindeki bütün komponentleri inceliyordu adam. Zaten bluetooth, rgb ışıklandırma vs. olmadığı için bayağı uzun süreli kullanım sağlıyormuş.300 ne kral 30 felan olmasın
cok hayran bıraktı ama agırlıgı sorgulattırırKanka valla 300 saat Bunun bir detaylı incelemesi vardı (Videoyu bulamadım, bulursam buraya atarım). Video'da kulaklığın içindeki bütün komponentleri inceliyordu adam. Zaten bluetooth, rgb ışıklandırma vs. olmadığı için bayağı uzun süreli kullanım sağlıyormuş.
Ngenuity uygulamasından da kontrol edebiliyorsun, kaç saat batarya kaldığını vs. gösteriyor.
Dostum sanırım 335 gram olması gerekiyor.kac gram acaba
ow oneymıs ama batarya sahaneymısDostum sanırım 335 gram olması gerekiyor.
Kulaklık iskeleti ve kaplaması alüminyum olduğu için ortalama ağırlıkta fakat ağırlığın genel dağıtılması konusunda kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor. Ben aldım bakalım geldiğinde buraya damlarım.ow oneymıs ama batarya sahaneymıs