Neler Yeni

🔥İndirim hyperx cloud alpha wireless 3.888 tl

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,605
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Pek anlamıyorum Cloud III Wireless mi daha iyidir bu mu?

SadeceSeyf

80+ Gold
Beyler kulaklıkla alakalı bir soru sorabilir miyim= ben de cloud core dts wireless var ama dongle kayıp. yenisini nereden bulanilirim dongle

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Atan arkadaştan Allah razı olsun. Vade farksız 3 taksit, Mediamarkt, geçen senenin kampanya fiyatı... Gerçekten cuk oturdu.

Sağ sol sesler olarak Cloud 2-3 daha iyi, ancak genel çevresel seslerde cloud alpha daha iyi
Şarj / batarya konusu zaten söylemeye gerek yok, piyasada 300 saatlik kullanım veren bir kulaklık yok.
Mikrofon konusunda yayın seviyesi değil fakat çok kötü de değil. Genel olarak iyi ancak fiyatına göre bence iyi değil. Cloud 3 wireless'in genel olarak mikrofonu bir tık daha iyi.
Bu kadar uzun süre kullanmanın bir bedeli var (Her ne kadar benim zerre önemli olmasa da) bluetooth desteği yok, RGB ışıklandırma vs. yok.

Özetle alınır, az önce taksit ile aldım.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Atan arkadaştan Allah razı olsun. Vade farksız 3 taksit, Mediamarkt, geçen senenin kampanya fiyatı... Gerçekten cuk oturdu.

Sağ sol sesler olarak Cloud 2-3 daha iyi, ancak genel çevresel seslerde cloud alpha daha iyi
Şarj / batarya konusu zaten söylemeye gerek yok, piyasada 300 saatlik kullanım veren bir kulaklık yok.
Mikrofon konusunda yayın seviyesi değil fakat çok kötü de değil. Genel olarak iyi ancak fiyatına göre bence iyi değil. Cloud 3 wireless'in genel olarak mikrofonu bir tık daha iyi.
Bu kadar uzun süre kullanmanın bir bedeli var (Her ne kadar benim zerre önemli olmasa da) bluetooth desteği yok, RGB ışıklandırma vs. yok.

300 ne kral 30 felan olmasın

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
eyyüb
aynen 300 saat yakın gidiyor ayda bir şarj edenler var:D
Mesaj otomatik birleştirildi:

eyw cansın :)

shaco27

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,258
İsim
eyyüb

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Kanka valla 300 saat :D Bunun bir detaylı incelemesi vardı (Videoyu bulamadım, bulursam buraya atarım). Video'da kulaklığın içindeki bütün komponentleri inceliyordu adam. Zaten bluetooth, rgb ışıklandırma vs. olmadığı için bayağı uzun süreli kullanım sağlıyormuş.

Ngenuity uygulamasından da kontrol edebiliyorsun, kaç saat batarya kaldığını vs. gösteriyor.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Kanka valla 300 saat :D Bunun bir detaylı incelemesi vardı (Videoyu bulamadım, bulursam buraya atarım). Video'da kulaklığın içindeki bütün komponentleri inceliyordu adam. Zaten bluetooth, rgb ışıklandırma vs. olmadığı için bayağı uzun süreli kullanım sağlıyormuş.

Ngenuity uygulamasından da kontrol edebiliyorsun, kaç saat batarya kaldığını vs. gösteriyor.
cok hayran bıraktı ama agırlıgı sorgulattırır

n1ed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Enes
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
ow oneymıs ama batarya sahaneymıs
Kulaklık iskeleti ve kaplaması alüminyum olduğu için ortalama ağırlıkta fakat ağırlığın genel dağıtılması konusunda kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor. Ben aldım bakalım geldiğinde buraya damlarım.

Top Bottom