Phanteks XT PRO ULTRA Black 4020TL (satıcı inventus)

Cooler Master Stacker STC-T01 yaklaşık 20 yıldır kullanıyorum. İçindeki sistemler herhalde 10-15 upgrade yemiştir.

2 3 arası falandı bu kendi sitesinde indirimi kapatmışlar

Jumbum getiriyor gerçi geç teslim diyor ama bence en fazla 15 güne gelir ancak fiyatı da çok pahalı o kasa 10k. Neyse tipi güzel ama akvaryum alınca Lian Li O11D Evo RGB'den vazgeçemiyorum.
Jumbum kazık oradan hiçbir şey alınmaz. Garanti vs de allaha emanet oradan alınan ürünlerin.

Phanteks temsili.

1763501596330.webp

Jumbum kazık oradan hiçbir şey alınmaz. Garanti vs de allaha emanet oradan alınan ürünlerin.
Fiyatı yüksek evet ama genellikle oraya yeni ürünler daha hızlı geliyor. Başka yerde olmayan ürünlerde orada. 2 yıl kendi garantisi var nasıl yapar bilmem ama zaten sattığı ürünler ortada aio bozulursa bildiğim kadarıyla standart prosodör yenisini vermek, o da yapar herhalde. Artık aiolarda aşağı yukarı 4-6 yıl garantili gibi psularda olduğu gibi. Aldığın yerin garantisi veya markaya gönderme gibi hizmeti olmayınca kendin yollamak zorundasın, ben öyle düşünüyorum. Ürün sağlam gelirse 3-5 yıl götürür, sonra başka sattığı ürün kasa bunda da aynı şekilde marka garantisi fln varda kasayı garantiye gönderini görmedim, keşke çizikler veya boya için yollayabilsem. Fanlar, emin değilim. Psu fln var o da aynı şekilde aio ile. Pek risk yok yani. Ekran kartı bile öyle, bana ekran kartı bozulması en imkansız şeylerden biri gibi geliyor, özellikle de Nvdia ise AMD memory leak fln problem. Gerçi Asus kartlarda daha çok oluyormuş diye duydum. İşlemci sağlamsa yine garantiye ihtiyaç yok. Sadece anakart ve ssd.

Geri