Sadece ssd yükseltin gerisi on numaraMaks aralığım 60 70k ileride parça değiştirebileceğim yada uzun süre gidecek sistem önerileri var mı acaba
oyun mu oynanacak iş için kullanılacak mı?Maks aralığım 60 70k ileride parça değiştirebileceğim yada uzun süre gidecek sistem önerileri var mı acaba
Bütçeniz varsa işlemciyi ryzen 7 9700x de yapabilirsiniz ama bence gerek bile yokSadece ssd yükseltin gerisi on numara
![]()
HALO-5070 / AMD Ryzen 5 9500F TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC White 12GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
HALO-5070 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 9500F ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Oyun için hocamoyun mu oynanacak iş için kullanılacak mı?
şu gaming gen e ne zaman taksit gelecek acabaBütçeniz varsa işlemciyi ryzen 7 9700x de yapabilirsiniz ama bence gerek bile yok
9700xOyun için hocam
bankalar ile anlaşma yaptığı zamanşu gaming gen e ne zaman taksit gelecek acaba![]()
Ekleselerdi oradan alırdımşu gaming gen e ne zaman taksit gelecek acaba![]()
ben de güzel sistemler var ama 0 taksit hepEkleselerdi oradan alırdım
3 taksit yapmayı planlıyorum o noktada gene uygunmudur hocamSadece ssd yükseltin gerisi on numara
![]()
HALO-5070 / AMD Ryzen 5 9500F TRAY / GALAX GeForce RTX 5070 1-Click OC White 12GB / 32GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
HALO-5070 sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 9500F ve GALAX RTX 5070 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Toplama tecrübem yok hocam ilk kasa olucak9700x
b650 tomahawk
9070xt pulse
32gb ram corsair vengeance 32gb 6000mhz cl36
kc3000
raijintek cratos 850w
raijintek ponos m4 mü neydi
ve ve ve veve vve vev eve soğutucu phantom spirit falan filan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bankalar ile anlaşma yaptığı zaman
Bu durumda da uyundur diyorsanız yapıştırıyorum3 taksit yapmayı planlıyorum o noktada gene uygunmudur hocam
hocam benim sistemi babam toplamış video izleyerek sizde yapabilirsiniz benceToplama tecrübem yok hocam ilk kasa olucak