Topladığım Sistem Nasıl 2000 Euro

Temporairement en rupture de stock. Stok yok demek kral fiyat gösteriyor sepete ekletiyor ama stok yok diyor biraz sıkıntılı bunlar

Temporairement en rupture de stock. Stok yok demek kral fiyat gösteriyor sepete ekletiyor ama stok yok diyor biraz sıkıntılı bunlar
bu psuyu almayın arkadaşınız sesten rahatsız oluyorsa çileden çıkar

bu psuyu almayın arkadaşınız sesten rahatsız oluyorsa çileden çıkar
Siparişi verdik. Ram kingston fury aldık. Aynı mağazada bulamadık 2 farklı yerden gelecek dışarıda birine montaj ettirecek

Sipariş geçtiğinizi gördüm hayırlı olsun. Genellikle amazon.de'den indirimli parça getirmek daha uygun oluyor kontrol ettiniz mi?

Son düzenleme:
Sipariş geçtiğinizi gördüm hayırlı olsun. Genellikle amazon.de'den indirimli parça getirmek daha uygun oluyor kontrol ettiniz mi?
De değil be ve çoğu parça amazondan gelecek 2 parça mediamarkt dan gelecek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2k euroya 5060 bir sistem toplamak büyük başarı bravo istesem yapamazdım sanırım :D
Ekran kartına çok güzel kafayı takmışsınız. 10. Söylemişim işlemci tabanlı oyun oynuyoruz. Bizim için ekran kartı 1 2 sene sonra upgrade edilebilir gözüyle bakıyoruz. Size göre o paraya işlemci kısarım anakart kısarım ekran kartını yükseltirim. Daha sonra ne olacak. Tekrar yükseltme için tüm parçalarla oynama mı yapalım. Zaten işlemci isteyen oyunları oynuyoruz. Veya gidip hazır toplama sistem alıp taktığı ürünün markası hızı belli olmayan ürün mü almalıydım? Adı sanı olmamış ekran kartı mı takmalıydum 50 euro için?

Veya islemciye gore 5070ti secilmesi daha mantikli

Ben.
Umarım pişman etmez siparişi geçmiştik baya bekledim cevap gelmeyince ve stok bulamayınca sitelerde istediğimiz ürünü mecbur onu seçtim. Ürün gelecekse de 1 ay sonrasına gün veriyorlardı.

De değil be ve çoğu parça amazondan gelecek 2 parça mediamarkt dan gelecek

Ekran kartına çok güzel kafayı takmışsınız. 10. Söylemişim işlemci tabanlı oyun oynuyoruz. Bizim için ekran kartı 1 2 sene sonra upgrade edilebilir gözüyle bakıyoruz. Size göre o paraya işlemci kısarım anakart kısarım ekran kartını yükseltirim. Daha sonra ne olacak. Tekrar yükseltme için tüm parçalarla oynama mı yapalım. Zaten işlemci isteyen oyunları oynuyoruz. Veya gidip hazır toplama sistem alıp taktığı ürünün markası hızı belli olmayan ürün mü almalıydım? Adı sanı olmamış ekran kartı mı takmalıydum 50 euro için?

Umarım pişman etmez siparişi geçmiştik baya bekledim cevap gelmeyince ve stok bulamayınca sitelerde istediğimiz ürünü mecbur onu seçtim. Ürün gelecekse de 1 ay sonrasına gün veriyorlardı.
belçikada olduğunuzu farkettim. yine de amazon.de'den sipariş geçmek daha uygun olabiliyor o yüzden belirttim.

belçikada olduğunuzu farkettim. yine de amazon.de'den sipariş geçmek daha uygun olabiliyor o yüzden belirttim.
Bilmiyorum o durumu. Arkadaş orada ona aldık. Siparişleri de vermiştik. Şuan kargoda ürünler. Tek sorun asrock x870 ile ryzen 7 9800x3d uyumsuz problemli demişler arkadaşa. @K1dot sen önermiştin x870i. Gemini a falan sormuş uyumsuz sorunlu vs demiş

Bilmiyorum o durumu. Arkadaş orada ona aldık. Siparişleri de vermiştik. Şuan kargoda ürünler. Tek sorun asrock x870 ile ryzen 7 9800x3d uyumsuz problemli demişler arkadaşa. @K1dot sen önermiştin x870i. Gemini a falan sormuş uyumsuz sorunlu vs demiş
arkadaşının buraya değil gemini'a sorarak sistem toplamasını öneririm bir dahakine o halde. zira google'ı açıp iki kelime yazsa x870 chipsetin zen5 için geliştirildiğini görücek.

bahsettiğim amazon olayı da örnek olması açısından ekteki gibi:

Ekler

• ttt.webp
    ttt.webp
    121.3 KB · Hit: 9
arkadaşının buraya değil gemini'a sorarak sistem toplamasını öneririm bir dahakine o halde. zira google'ı açıp iki kelime yazsa x870 chipsetin zen5 için geliştirildiğini görücek.

bahsettiğim amazon olayı da örnek olması açısından ekteki gibi:
Keşke bilseydik bunu ne kadar çabuk getiriyorlar bilmiyorum ama bize acil lazımdı yinede bakardık söz konusu amazon olunca en hızlısı oluyor. Amazon be den aldık 129 Euro bu ssd ödedik. Biri Facebook ta aklına girmiş arkadaşın sadece oda oraya sormuş. Bende dedim bak şimdi chatgpt msi b650 ile aynı yazıyı yazıcam cevap nerdeyse aynısı olacak dedim ve resim attım nerdeyse aynı cevapları verdi. Asrock niye aldık MSİ varken dedi. Dedim Asrock zaten en iyi markalardan. Bende çok iyi bilmiyorum yalandan 2 3 bilgim var onun hiç yok.

Gigabyte seçmiş adama Asrock anakart aldırmışsınız, hiç mi piyasayı takip etmiyosunuz ya resmen milletin cüzdanına zarar veriyosunuz, yapmayın şunu arkadaş.
Açın şuraya bi 5 dakika göz gezdirin, daha ilk sayfalarda 100 lerce örnek var, binlerce kişinin CPU su yandı ve hala yanmaya devam ediyor öyle 3-5 tane örnekle kısıtlı değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,866
Üyeler
187,410
Son üye
t_ALO
Geri