Yook
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 236
Sadece bonus var hocam bizdeAxess ile 12 taksitte aldım vade farksız, jüzdandan bakabilirsin hepsiburada için geçerli. Hatta axessin taksit tablosu:
Alıntıyı görüntüle
Sadece bonus var hocam bizdeAxess ile 12 taksitte aldım vade farksız, jüzdandan bakabilirsin hepsiburada için geçerli. Hatta axessin taksit tablosu:
Alıntıyı görüntüle
Bende de bonus var 3e bölüyor sadece. Lenovo 15irx10 alacağım amazondan 10 taksit var 51k. 2k küsür bonus gelecek cihaz 49a gelmiş olacak ama anakart yanarsa büyük sıkıntı. Lenovo çözmüştür 15irx10 serisinde ama kesin değil bilemiyorum emin değilim. X5t c2 alsam 5050 mantıklı duruyor.Sadece bonus var hocam bizde
60k civarına okeyiz, 55k civarı olacağına dair bir duyum mu aldınız acaba? İnşallah olur öyle bişey.Aşır şanslıysan 55K falan yaparlar.
Arkadaş aldı çok memnunum diyor aslında ama, cihaza erişemediğim için test edemiyorum tabi.8GB Vram ve 2K ekran kombinasyonuna sahip hiç bir cihazı almayın hocam.
Bahsettiğin modelle linklediğin model aynı değil60k civarına okeyiz, 55k civarı olacağına dair bir duyum mu aldınız acaba? İnşallah olur öyle bişey.
edit. bahsi geçen model Game Garaj Slayer X7T-5070 C2
Arkadaş aldı çok memnunum diyor aslında ama, cihaza erişemediğim için test edemiyorum tabi.
Rekabetçi oyunlarda yeterli olur ama güncel AAA oyunlarda 8gb vram yetersiz kalıyor 2K çözünürlük için. Bu laptop üreticilerinin 2k ekran ısrarına anlam veremiyorum 16" boyutunda full hd çözünürlük keskinlik açısından gayet yeterli aslında.60k civarına okeyiz, 55k civarı olacağına dair bir duyum mu aldınız acaba? İnşallah olur öyle bişey.
edit. bahsi geçen model Game Garaj Slayer X7T-5070 C2
Arkadaş aldı çok memnunum diyor aslında ama, cihaza erişemediğim için test edemiyorum tabi.
Şu arkadaş ne laptop öneriyorsa tersini almak lazım. PTM 7950 vs. koy bakalım ısınacak mı ? Bir de cezada yemiş hak ediyorsun. Bir konu açmış 3 ay üste çıkartmayı başardı bravo.Forumda incelemesi var 115watt furmarkta gpu 87 olup throttle yemiş cacıki soğutma uzak durun. Loq 13650 5060 alın.
Buyrun link
'Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/konu/erazer-deputy-15-p1-md62764-onizleme.1178313/post-10620370
4060 victusla furmarkta hem daha serin daha cok fps aliyorum.
Sırf bu şahıstan dolayı foruma girmiyordum girsem bile mesaj atasım gelmiyordu uzun süre. Herkesin cebi dolu sanıyor galiba. Bir de kendince alınmaması gereken laptop markaları diye bir konu yapmış içine de ısınıyor demiş. Ya bu tarz cihazlara ısınıyor demekle işin içinden çıkılmıyor işte anlasalar. Evet bazı cihazların soğutması daha güçlü oluyor zayıf oluyor vs. ama macun vs. o kadar etkiliyor ki veyahut soğutma anlatana kadar dilimde tüy bitti. Kendinde kural koymuş onu uyguluyor. Sanarsın Lenovo sponsoru, ben dahil 2 3 arkadaş aynı şeyleri yaşadık bu şahsa karşı. Kendi doğrusunu savunuyor sadece farklı fikirlere asla eyvallahı yok. Sen istediğin cihazı önermekte özgürsün istediğini söylemekte özgürsün ama farklı fikrin oldu mu senden kötüsü yok bu arkadaşta. Bir de bu da yetmiyor sevmediği markalara modellere gelip üsten görme + önermeme kombosuyla al link diye giriş yapıyor konulara eleman. Öyle bir hava seziyordum ki herhalde forum fonluyor falan sandım.Senin olayın ne Lenovo'ya mı çalışıyorsun?
Herkese anakart problemli LOG cihaz spamlıyorsun. Çıkıpta birine, öneriyorum ama bu cihazda böyle bir sorun yaşayabilirsin demiyorsun. Lenovo'nun bu mevzudan ötürü cihaz satmakta zorlandığını biliyorum baya yardımcı oluyorsun hem de önerdiğin LOG cihaz aşırı pahalı olmasına rağmen. Önerdiğin LOG cihazda RAM ve SSD fiyatları pahalı diye cihazı kırpmışlar da kırpmışlar sıcak fırsatmışRami ve SSD'yi Erazer ile denk yap önerdiğin cihaz 60K TL oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Açık açıkta yalan konuşmaya başladın artık aksine serin çalışan cihazda utanmadan "throttle yemiş caciki soğutma" diyorsun, hayatında kaçta tane laptop gördün 147w CPU tüketime çıkıp 90 dereceyi görmesin? sen baya bildiğin, yalan konuşuyorsun ya da neyin ne olduğundan bi habersin. Ergen bebeler gibi kullandığın cihazı övme yarışına mı girdin? Sen 4060 Victusunla daha fazla FPS'yi rüyalarında alırsın. Aç bakalım benim gibi C2077'de ULTRA RT grafiklerde 200'e yakın mı FPS alıyorsun? almıyorsun alamazsın yalan konuşuyorsun.
Neden insanlara benim yayınladığım inceleme videosunu paylaşmıyorsun?
Paylaşamazsın, çünkü tükürdüğünü yalamak zor geliyor.
Soğutması caciki? Otomatik fan hızlarında CPU GPU oyunlarda 70-80 derece aralığında, En yüksek fana alırsan 70 derecelerde İşte buradaki tek caciki senin yorumların.
Birine şu model alınır rami de samsung demişsin bu ne bomboş tavsiye rami samsung olunca ne oluyor ilah falan mı hepsi altı üstü kıytırık laptop rami ha sana kötü haberim var bu laptopta da samsung ram var.
Aşağıya bu tipler için testlerin canlı gözüktüğü inceleme yayınladım. Beni zahmete soktu detaylı inceleme yayınlattı inceleme işine gelmedi bakıyorum da benim incelememden kimseye bahsetmiyor bu gibi vasıfsızları dinlemeyin testlerini canlı gördüğünüz içerikleri izleyin.
Forumda incelemesi varmış... bak bak Donanım Arşivi'nde incelemesi var diyemiyor şark kurnazı seni
![]()
Donanım Arşivi on Instagram: "Fiyatı ile efsane olan RTX 5060 Erazer laptopa hızlı inceleme yaptım. Markadan bahsedildiği için #reklam dır."
2,986 likes, 143 comments - donanimarsivi on November 20, 2025: "Fiyatı ile efsane olan RTX 5060 Erazer laptopa hızlı inceleme yaptım. Markadan bahsedildiği için #reklam dır.".www.instagram.com
Yoruma bak kimse zorla Erazer aldırmıyor sakin ol forumun direkt yöneticisine de çatmayı başarmışsın şaşırmadım. Bu forum Türkiye'de bulabileceğin banlanması ve ceza yemesi en zor forumlardan biri teknoloji konusunda ama sana iyi sabır etmişler diye düşünüyorum. Abdullah abi çok sabırlı biri. Öncelikle bu tarz modelleri veya markaları senin söylediğin gibi kimse işte 4060'tan %10 daha yüksek değer versin veya 4060'tan %5 10 geri kalmış kalmamış diye bakarak satın almıyor rekor veya bu tarz işlemler için oyuncu laptopu alan Vector alır. Oyun için çokta önemli değil saydığın şeyler. LOQ'un da konuyla bir alakası yok ama LOQ daha başarılı da olsa alabilen var alamayan var arkadaşım. Çok fazla bu tarz önerilerle cihaz alıp içine ssd ram takamayan insan tanıdım. Çok dar açıdan bakıyorsun konulara maalesef böyle olsun istemezdim.Bu erazerın en büyük olayı tam güç 115 watt kartı olması ama 115 wattında furmarkta 4060'tan geri kalıyor saf performansta %10 fazla alması gerekirken. Bunu bile yapamıyorken loq bunu tokatlar.
Valla reis burda bile birinin laptopu arızalı çıkmış yok kasa sallanıyor yok bilmem ne bi tedirgin oldum markaya güvenemedim ama aldım bakalım inşallah iyi olurSenin olayın ne Lenovo'ya mı çalışıyorsun?
Herkese anakart problemli LOG cihaz spamlıyorsun. Çıkıpta birine, öneriyorum ama bu cihazda böyle bir sorun yaşayabilirsin demiyorsun. Lenovo'nun bu mevzudan ötürü cihaz satmakta zorlandığını biliyorum baya yardımcı oluyorsun hem de önerdiğin LOG cihaz aşırı pahalı olmasına rağmen. Önerdiğin LOG cihazda RAM ve SSD fiyatları pahalı diye cihazı kırpmışlar da kırpmışlar sıcak fırsatmışRami ve SSD'yi Erazer ile denk yap önerdiğin cihaz 60K TL oluyor.
Alıntıyı görüntüle
Açık açıkta yalan konuşmaya başladın artık aksine serin çalışan cihazda utanmadan "throttle yemiş caciki soğutma" diyorsun, hayatında kaçta tane laptop gördün 147w CPU tüketime çıkıp 90 dereceyi görmesin? sen baya bildiğin, yalan konuşuyorsun ya da neyin ne olduğundan bi habersin. Ergen bebeler gibi kullandığın cihazı övme yarışına mı girdin? Sen 4060 Victusunla daha fazla FPS'yi rüyalarında alırsın. Aç bakalım benim gibi C2077'de ULTRA RT grafiklerde 200'e yakın mı FPS alıyorsun? almıyorsun alamazsın yalan konuşuyorsun.
Neden insanlara benim yayınladığım inceleme videosunu paylaşmıyorsun?
Paylaşamazsın, çünkü tükürdüğünü yalamak zor geliyor.
Soğutması caciki? Otomatik fan hızlarında CPU GPU oyunlarda 70-80 derece aralığında, En yüksek fana alırsan 70 derecelerde İşte buradaki tek caciki senin yorumların.
Birine şu model alınır rami de samsung demişsin bu ne bomboş tavsiye rami samsung olunca ne oluyor ilah falan mı hepsi altı üstü kıytırık laptop rami ha sana kötü haberim var bu laptopta da samsung ram var.
Aşağıya bu tipler için testlerin canlı gözüktüğü inceleme yayınladım. Beni zahmete soktu detaylı inceleme yayınlattı inceleme işine gelmedi bakıyorum da benim incelememden kimseye bahsetmiyor bu gibi vasıfsızları dinlemeyin testlerini canlı gördüğünüz içerikleri izleyin.
Forumda incelemesi varmış... bak bak Donanım Arşivi'nde incelemesi var diyemiyor şark kurnazı seni
![]()
Donanım Arşivi on Instagram: "Fiyatı ile efsane olan RTX 5060 Erazer laptopa hızlı inceleme yaptım. Markadan bahsedildiği için #reklam dır."
2,986 likes, 143 comments - donanimarsivi on November 20, 2025: "Fiyatı ile efsane olan RTX 5060 Erazer laptopa hızlı inceleme yaptım. Markadan bahsedildiği için #reklam dır.".www.instagram.com
Endüstriyel ürün alıyoruz hocam en güvendiğin markada sorun çıkma olasılığı azda olsa sorun çıkması asla 0 değil bunu unutmayın. Bence en kritik nokta bilinçlenmek ki zaten belli bir bilgiye eriştiğinizde laptopta yaşadığınız sorunun markadan mı ? Yoksa modelden mi veyahut başka bir durumdan mı kaynaklanıp kaynaklanmadığını rahatlıkla anlıyorsunuz. Özellikle bu tarz laptop alan bir kişi bunları bilmek zorunda çünkü 3 yıl kullanmak için kimse bu tarz cihazları satın almaz diye düşünüyorum 2 3 yıl sonra garantisi bittiğinde ya bilgisayarcıda bakım yapacaksın ya da kendin zaten kendin yapabilecek seviyedeysen bu dediklerimi de anlarsın. Masaüstü gibi cihazlar belki bakım yapmadan 5 6 yıl dayanır sorunsuz ama oyuncu laptopları bence senede 1 veya 2 kez bakımdan geçmeli.Valla reis burda bile birinin laptopu arızalı çıkmış yok kasa sallanıyor yok bilmem ne bi tedirgin oldum markaya güvenemedim ama aldım bakalım inşallah iyi olur![]()
ben alalı 1 hafta oldu yaklaşık şu anlık bir sıkıntı çıkarmadı daha bana için rahat olsunValla reis burda bile birinin laptopu arızalı çıkmış yok kasa sallanıyor yok bilmem ne bi tedirgin oldum markaya güvenemedim ama aldım bakalım inşallah iyi olur![]()
ben alalı 1 hafta oldu yaklaşık şu anlık bir sıkıntı çıkarmadı daha bana için rahat olsun![]()
Eyvallah beyler. Tamamen şans işi ya ama markayı duymamıştım ondan tedirginim bakalım. Bu paraya rakipsiz doğruya doğru 43e kaçırdığım monstere baya üzülmüştüm özellikleri baya iyiydi bunu aldım yine de işimi riske atmayıp 1 hafta paketi açmayayım diyorum kasımın sonunda bi indirim daha olursa 40-45bin arasındaEndüstriyel ürün alıyoruz hocam en güvendiğin markada sorun çıkma olasılığı azda olsa sorun çıkması asla 0 değil bunu unutmayın. Bence en kritik nokta bilinçlenmek ki zaten belli bir bilgiye eriştiğinizde laptopta yaşadığınız sorunun markadan mı ? Yoksa modelden mi veyahut başka bir durumdan mı kaynaklanıp kaynaklanmadığını rahatlıkla anlıyorsunuz. Özellikle bu tarz laptop alan bir kişi bunları bilmek zorunda çünkü 3 yıl kullanmak için kimse bu tarz cihazları satın almaz diye düşünüyorum 2 3 yıl sonra garantisi bittiğinde ya bilgisayarcıda bakım yapacaksın ya da kendin zaten kendin yapabilecek seviyedeysen bu dediklerimi de anlarsın. Masaüstü gibi cihazlar belki bakım yapmadan 5 6 yıl dayanır sorunsuz ama oyuncu laptopları bence senede 1 veya 2 kez bakımdan geçmeli.
bence aç rahat rahat kullan geç bu laptopu almadan önce 4-5 ay indirim kovaladım aralarından en uygunu buydu laptop olarak. Ama gene karar senindirEyvallah beyler. Tamamen şans işi ya ama markayı duymamıştım ondan tedirginim bakalım. Bu paraya rakipsiz doğruya doğru 43e kaçırdığım monstere baya üzülmüştüm özellikleri baya iyiydi bunu aldım yine de işimi riske atmayıp 1 hafta paketi açmayayım diyorum kasımın sonunda bi indirim daha olursa 40-45bin arasında