efeyilmaz000
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
taktik verebilcek varmı stok gelince almaya
taktik yok ya alamıyon direkt ödeme ekranını göremedim daha:dtaktik verebilcek varmı stok gelince almaya
bende hocam en fazla adres girdimtaktik yok ya alamıyon direkt ödeme ekranını göremedim daha:d
ben bu çıkan sistemlerin kullanıcıya gittiğini görmedim daha zaten 1/10 anca geri kalanı al-satçılarda çıkmasa daha iyibende hocam en fazla adres girdim
yani hocam alan bende görmedim hep al satçılar alıyor. bitti galiba artıkben bu çıkan sistemlerin kullanıcıya gittiğini görmedim daha zaten 1/10 anca geri kalanı al-satçılarda çıkmasa daha iyi
Fırsatçı dolu hep hiç ihtiyacı olan alamıyor
benimde durum aynı sağ elimin baş parmağı agrıyor artıkYeter artık ben pes ediyorum parmağım uyuştuAbartısız 50 kere filan sepete ekledim, 20-25inde adrese geçtim sonrasını göremedim.
Bence artık bitmiştir ya ig yi takip edelim belki üzerine fıyat koyulup cıkartırlar vsbenimde durum aynı sağ elimin baş parmağı agrıyor artık
Yeni stok gelmediği sürece boşuna uğraşmayın site hatasından alsanız bile iptal gelebilir. Adamlar hangi saatte aldığınızı görüyor 200 stok sonrasında alan varsa iptal ederler.benimde durum aynı sağ elimin baş parmağı agrıyor artık