Yeni stok gelmediği sürece boşuna uğraşmayın site hatasından alsanız bile iptal gelebilir. Adamlar hangi saatte aldığınızı görüyor 200 stok sonrasında alan varsa iptal ederler.
Sistemin ederi ramdan dolayı 47k felan ediyordu.Fiyat çok mu iyiydi arkadaşlar
Şu piyasada ortalama ederi 50 den aşağı değil bence ram 32 olduğu için fena modelde değilSistemin ederi ramdan dolayı 47k felan ediyordu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Rakiplerini 32gb Ram yapınca o fiyata geliyordu
Gayette iyiydi ekran kartı 30 ram 9 bin desen geri kalan tüm parçalar bedavaya gelmiş oluyorduO kadar ahım şahım bir indirim yok kendinizi kandırmayın bileşenler ortada satılmayan ürün çoğu
Kral konunun birinde benim dolaştığımı görüyorsan sistem ucuzdur. Ucuz olmasa senden önce ben ucuz değil derdim.O kadar ahım şahım bir indirim yok kendinizi kandırmayın bileşenler ortada satılmayan ürün çoğu
En ölü fiyatlardan hesaplayalım;O kadar ahım şahım bir indirim yok kendinizi kandırmayın bileşenler ortada satılmayan ürün çoğu
Her saat yaklaşık 20000 30000 tık aldı bu arada 9 dan sonra azaldıGözler üzerinde! Son 1 saatte 4419 defa bu ürün incelendi.![]()
Bu arada 2000 e ssd yok 3000 den başlıyor ssdlerEn ölü fiyatlardan hesaplayalım;
İşlemci: 6750
Anakart: 4250
Ram: 8000 (bu fiyata satılsa anında biter)
SSD:2000
Kasa Psu:3000
Zaten bu parçalar 24 yapıyor ekran kartı en kötü 26 eder nasıl ahım şahım indirim yok
en kotu suan bıle 300 400 kısı beklıyordur ya .dHer saat yaklaşık 20000 30000 tık aldı bu arada 9 dan sonra azaldı
bilerek en ölüsü yazdım itiraz edemesin diyeHer saat yaklaşık 20000 30000 tık aldı bu arada 9 dan sonra azaldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 2000 e ssd yok 3000 den başlıyor ssdler
çoğu çıkmıştıren kotu suan bıle 300 400 kısı beklıyordur ya .d