Narcotichero
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Pusuda yatan vardır yine.çoğu çıkmıştır
Pusuda yatan vardır yine.çoğu çıkmıştır
16gb Rami satsak 37K ediyor kart 27K zaten kalan sistem 10k ciddi anlamda ucuz oluyor.en kotu suan bıle 300 400 kısı beklıyordur ya .d
Dostum vatanda özelleştirme ile daha uygun sistem vardı simdi yazmakla uğraşamıcam yani, ekran kartı ram farkı çok daha iyiydi orada sff 5070 trident neo z CL 30 ram 47 ye geldi. Üstelik islemci de 7500fKral konunun birinde benim dolaştığımı görüyorsan sistem ucuzdur. Ucuz olmasa senden önce ben ucuz değil derdim.
Ben kaldım kardeş ben kaldım.Pusuda yatan vardır yine.
benim givi mesela hocamPusuda yatan vardır yine
bahsettiğin sistemde ram 16 GB diye hatırlıyorum. Zaten bu sistemin en büyük avantajı 32 ram e sahip olmasırident neo z CL 30 ram
İşlemciler denk ekran kartı olarak dediğin gibi daha üstün. Ram konusu ikiside 32gb ise dediğin gibi daha mantıklı olabilir. Asıl soru şu bütçesi kısıtlı olan biri için 5070 li sistem var mı? YokDostum vatanda özelleştirme ile daha uygun sistem vardı simdi yazmakla uğraşamıcam yani, ekran kartı ram farkı çok daha iyiydi orada sff 5070 trident neo z CL 30 ram 47 ye geldi. Üstelik islemci de 7500f
50k dan sonra fps sabit kalır donanım kalitesi artar.Varmı ya şöyle ıtopyada 60 70 e sunu al dedıgınız pc
2000 e Mld m300 2. El satıyorum günde 5 kişi arıyor öyle bir piyasa oldu.bilerek en ölüsü yazdım itiraz edemesin diye
Hayır dostum arkadas aldı o sistemi 32gb ram. Bu sistemin tek artı oldugu yer ssd 1tb idi. O sistemde 500gbbahsettiğin sistemde ram 16 GB diye hatırlıyorum. Zaten bu sistemin en büyük avantajı 32 ram e sahip olması
ne zaman aldı hatırlıyor musunHayır dostum arkadas aldı o sistemi 32gb ram. Bu sistemin tek artı oldugu yer ssd 1tb idi. O sistemde 500gb
Reis dedıgın sıstem cl46 32gb ram b650mr anakart 7500f 1tb g3 plus lı haliyle 47 bıne gelıyordu sogutucu da 120mm yatay xıgmatekHayır dostum arkadas aldı o sistemi 32gb ram. Bu sistemin tek artı oldugu yer ssd 1tb idi. O sistemde 500gb
bu sistemde işlemci daha iyi. hem iş hem oyun odaklı. ram olarak da iyi. ssd ise g3 yine yapılıyordu. sistemde en kötü parçalar anakart ile sogutucu idi. fiyatina göre de makul, kabul edilebilir bişeydi.Reis dedıgın sıstem cl46 32gb ram b650mr anakart 7500f 1tb g3 plus lı haliyle 47 bıne gelıyordu sogutucu da 120mm yatay xıgmatek