efeyilmaz000
80+
- Reaksiyon skoru
- 8
tam sepete ekleme tuşu turuncu oldu dedim aha stok geldi ekran kartı bitmiş 
mesajını gordukten sonra gırıyım bakıyım dedım aynen bendede oyle dıyorekran kartı bitmiş galiba
Kasa da kaliteli sessiz 360mm destek var kullandım ilk çıktıgında 5070 de msı olunca parçalar iyi oluyor genel olarak anakartta iyi bence sadece h810 oldugu ıcın gırıs sevıyesı denebılır ama mosfet sogutucuları var o + oluyorbu sistemde işlemci daha iyi. hem iş hem oyun odaklı. ram olarak da iyi. ssd ise g3 yine yapılıyordu. sistemde en kötü parçalar anakart ile sogutucu idi. fiyatina göre de makul, kabul edilebilir bişeydi.
h.o hocam bende alabilirim inşallah5dk önce aldım alırım bir h.o
inandırıcı gelmedi5dk önce aldım alırım bir h.o
bitfenix kasa bakmadım hiç, üst tavan 360mm sıvı sogutma oluyorsa mükemmel.Kasa da kaliteli sessiz 360mm destek var kullandım ilk çıktıgında 5070 de msı olunca parçalar iyi oluyor genel olarak anakartta iyi bence sadece h810 oldugu ıcın gırıs sevıyesı denebılır ama mosfet sogutucuları var o + oluyor![]()
Yarın öğlene doğru onaylanırHavale ile aldım 1 saat önce ödeyip dekont gönderdim ne zaman kabul eder
Psu pek iyi sayılmaz kasa güzel.bitfenix kasa bakmadım hiç, üst tavan 360mm sıvı sogutma oluyorsa mükemmel.
9070xt li şunu al dedıgın pc varmı ya hazırda gozune kestırdıgın senı yormadan bı lınk salla varsa eğer.Yarın öğlene doğru onaylanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psu pek iyi sayılmaz kasa güzel.
o psu kullandın mı bilmiyorum ama 600w olan 13-14ay kullandım. yarı yolda koymadı. gayet iş yapıyor. bu süre zarfında çok elektirikte gitti.Yarın öğlene doğru onaylanır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Psu pek iyi sayılmaz kasa güzel.
Vatan pc nin sistemi var 48K fiyatı vardı 45K olsa bugün onu alırdım.9070xt li şunu al dedıgın pc varmı ya hazırda gozune kestırdıgın senı yormadan bı lınk salla varsa eğer.