🔥İndirim Lianli 12hpwr 16+8 Wireless Strimer 2399tl

bysalihidriscan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
@Brysf hocam sen kablo büküldüğünden dolayı düşünüyodun fiyatı fena değil para varsa al derim.

Son düzenleme:
16x8 almayın bence ya çok küçük. 16x12 kadar da güzel durmuyor. bilsem 16x12 olduğunu onu alırdım.
undefined - Imgur.webp

Hocam çok iyiymiş alayım hemen sağolun kasanın camı kapanmıyor valla lian li olması da çok iyi
hocamın dediği gibi görüntü fazla mükemmel olmaz ama kafaya takmicaksanız alin dikey şeklinde takın dertten kurtulursunuz.

Screenshot_20251126_142853_Gallery.webp

Ben geçen hafta 24p strimer olanı indirimde 3.700 e almıştım. Aşırı hoşuma gitti. Çok kaliteli rgb kablo yapmışlar gerçekten. Keyifle kullanıyorum :)

Bu arada video atamıyoruz buraya ama gif bari atabilsek. Hareketli halleri daha güzel belli olacak :)

Not: Alacak arkadaşlara uyarı. Wifi kontrolcü sadece 24p strimer kablolardan çıkıyor. Tek kablo alırsanız kontrol edemezsiniz yazılımından bilginize.

Son düzenleme:
kontrolcüde lazımdır şimdi buna lianli ekosistemi yoksa

hocamın dediği gibi görüntü fazla mükemmel olmaz ama kafaya takmicaksanız alin dikey şeklinde takın dertten kurtulursunuz.
Hocam görüntüsü çok umrımda değil ya kalitesi yeter bana öyle güzel gözüksün derdim yok zaten yeterince estetik topladım sistemi

Alıntıyı görüntüle

Ben geçen hafta 24p strimer olanı indirimde 3.700 e almıştım. Aşırı hoşuma gitti. Çok kaliteli rgb kablo yapmışlar gerçekten. Keyifle kullanıyorum :)

Bu arada video atamıyoruz buraya ama gif bari atabilsek. Hareketli halleri daha güzel belli olacak :)

Not: Alacak arkadaşlara uyarı. Wifi kontrolcü sadece 24p strimer kablolardan çıkıyor. Tek kablo alırsanız kontrol edemezsiniz yazılımından bilginize.
Hocam anakart kablosunda ki ışık efekini hangi uygulama ile veriyorsun,benim anakarta bağlı olan tasarımlarda bu kesik ışıklı model yok

Ekler

• IMG_0204.webp
    IMG_0204.webp
    833.1 KB · Hit: 128
Hocam anakart kablosunda ki ışık efekini hangi uygulama ile veriyorsun,benim anakarta bağlı olan tasarımlarda bu kesik ışıklı model yok
Lian li'nin kendi uygulaması üzerinden wifi komtrolcüsü ile verebiliyorsun. L-Connect 3 uygulaması.

Bunun için kablo ve kontrolcunun lian l olması gerekiyor değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,012
Üyeler
187,137
Son üye
zwezda01
Geri