Hocam beklentinin ne olduğuna ve rpmine bağli.Ben kendi bilgisayarimda 1 tb ssdnin yaninda 1 tb hdd kullaniyorum hdd diskte diablo4,ride 3 ve ride 4,ets2,witcher 3,horizon forbidden west,the last of us 1 ve 2 var ve yükleme süreleri ssd kullanicisi olmama rağmen o kadar da rahatsiz edici değil çok uzun beklemiyorum bir şeyleri.7200Rpm ise gayet kullanilir bence.Arkadaşlar evde bi kutu buldum pc ye taktım içinde 1tb depolama var sanırım hdd bu . Hd tune den değer baktım reading 40mb veriyor . Sağlık %87 performans %100 diyor . Bunu kasama takabilirmiyim? Peki taksam kullanılır mı ?
Hocam bu farkları ne oluyor mesela oyunu ssd ye yüklesem ne değişir ?Hocam beklentinin ne olduğuna ve rpmine bağli.Ben kendi bilgisayarimda 1 tb ssdnin yaninda 1 tb hdd kullaniyorum hdd diskte diablo4,ride 3 ve ride 4,ets2,witcher 3,horizon forbidden west,the last of us 1 ve 2 var ve yükleme süreleri ssd kullanicisi olmama rağmen o kadar da rahatsiz edici değil çok uzun beklemiyorum bir şeyleri.7200Rpm ise gayet kullanilir bence.
Fps olarak hiçbir şey değismez fakat yükleme süreleri,oyunun açilişi vs daha hizli olurHocam bu farkları ne oluyor mesela oyunu ssd ye yüklesem ne değişir ?
Peki siz takmamı önerir misiniz?Fps olarak hiçbir şey değismez fakat yükleme süreleri,oyunun açilişi vs daha hizli olur
Eğer diske ihtiyaciniz varsa bilgisayarinizdaki boş yer yeterli gelmiyorsa evet.Peki siz takmamı önerir misiniz?
Yorumunuz için sağolunEğer diske ihtiyaciniz varsa bilgisayarinizdaki boş yer yeterli gelmiyorsa evet.