Nakil yapmalı mıyım?

Kratos2008

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,212
Arkadaşlar ben imamhatibe geçtim 9 da bu sene 10 um sınavlara hazırlanıyorum bir senede anadoluda devamsızlıktan kaldım şuan 10 um yaş 17 yani buraları geçiyorum ben sınava hazırlanıcam bizim okulda hocalar genelde yt den video açıp bırakıyor adam akıllı sadece edebiyat ve matematik işliyoruz matematik kısmınıda bitirdim sadece edebiyat görüyorum ama sayısal olucam onuda çözmiycem üstüne fazla gereksiz ders var siyer hadis fıkıh dinler tarihi tefsir osmanlıca vb. bunlarda benim bir işime yaramayacak ileride üstüne birde bizim okulda sayısal bölüm açmıyor hocalar ders saati doldurmak ıcın kısaca ders falan pek alamıyorum açığa geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz siz günde 4 5 saat okuldakilere ve sınavlara çalışırım erken kalkıp sonra gezer tozarım diyorum birde devamsızlığım fazla okula gitmektende nefret ediyorum ort 98. bukadar

Bu Türkçe ile imam hatip senin için en iyi seçenek.

Bize ne?
Kendine okuyorsun.
Ne istiyorsan onu yap.

Adam tavsiye istemiş. Tavsiyen yoksa boş yorum kasmana gerek yok.

Arkadaşlar ben imamhatibe geçtim 9 da bu sene 10 um sınavlara hazırlanıyorum bir senede anadoluda devamsızlıktan kaldım şuan 10 um yaş 17 yani buraları geçiyorum ben sınava hazırlanıcam bizim okulda hocalar genelde yt den video açıp bırakıyor adam akıllı sadece edebiyat ve matematik işliyoruz matematik kısmınıda bitirdim sadece edebiyat görüyorum ama sayısal olucam onuda çözmiycem üstüne fazla gereksiz ders var siyer hadis fıkıh dinler tarihi tefsir osmanlıca vb. bunlarda benim bir işime yaramayacak ileride üstüne birde bizim okulda sayısal bölüm açmıyor hocalar ders saati doldurmak ıcın kısaca ders falan pek alamıyorum açığa geçmeyi düşünüyorum ne diyorsunuz siz günde 4 5 saat okuldakilere ve sınavlara çalışırım erken kalkıp sonra gezer tozarım diyorum birde devamsızlığım fazla okula gitmektende nefret ediyorum ort 98. bukadar

İmam hatipte zaten siyer, hadis ve fıkıh ağırlıklı dersler işlenir. Neticede mezun olunca ve üniversite okumak isteyince İlayihat okuyacaksın, ya da lise çıkışlı camii hocası olacaksın. Pek bir seçenek yok. Ne olmak istediğine karar verip ona göre hareket etmen gerekiyor.

seri değiş

Bu Türkçe ile imam hatip senin için en iyi seçenek.
türkçem kötü kuralları falan biliyorum sadece usendırıcı geliyor rahatıma geldigi gibi yazıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İmam hatipte zaten siyer, hadis ve fıkıh ağırlıklı dersler işlenir. Neticede mezun olunca ve üniversite okumak isteyince İlayihat okuyacaksın, ya da lise çıkışlı camii hocası olacaksın. Pek bir seçenek yok. Ne olmak istediğine karar verip ona göre hareket etmen gerekiyor.
yurt dısında okumayı planlıyorum uniyi muhendıslık var aklımda

Hemen nakil ya da açığa geç
acıga gectıgımde sadece yılımamı calısayım sızce fazladanda calısayımmı

türkçem kötü kuralları falan biliyorum sadece usendırıcı geliyor rahatıma geldigi gibi yazıyorum

yurt dısında okumayı planlıyorum uniyi muhendıslık var aklımda

acıga gectıgımde sadece yılımamı calısayım sızce fazladanda calısayımmı
Boş vaktn cok olduğu için sınava da çalış

okuluna göre değişiyor ya. Proje imamhatiplerde osmanlıca yok mesela.
hem dersler daha hafif işlenioyr. ama hocasına göre de değişiyor bazıları yavşak oluyor. ama mesela anadolu ya falan geçecekse okulu iyi araştırsın. ne bileyim beden dersine sınav yapan uğraştıran hocaları olabiliyormuş. yağmurdan kaçarkern doluya tutulmasın.

Şimdiki zamanda meslek öğren derim. İş hayatı ve nasıl para kazanacağın hakkında planlar yap.

Para kazandığında okulda veya ünide öğrettikleri şeylerin bir şeye yardımı dokunmadığını göreceksin ama biraz kültür kazanırsın öğrendiklerinle onu es geçmem doğru değil. Düzgün yazıp okumak hesaplamak önemlidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,126
Üyeler
187,453
Son üye
meeptt
Geri