🔥İndirim Sapphıre RX9070 DÜZ Pure 29.999 TL (6-10 taksit var)

Benim şahsi görüşüm orta seviye bir ekonomik gelirse sahipseniz veyahut alt kesinlikle markaya o kadar abanmayın aynı kartın oc ve soğutması için (oc dedikleride oyun oynayanlar için 3-5fps max) verecek diye fazladan 5k bayılmayın arkadaşlar.

soğutma kısmında da bu ürünler teknolojik ürünler biraz undervolt videosu izlerseniz o 5k farklı 30dk da kapatabilirsin az çok size tavsiyem ucuzunu almanız yönünde artık belli başlı segmentteki bu parçalar zaten yeterli seviye soğutmayla geliyor ha 65 derece çalışmış ha 70-75 hiçbir etkisi olmaz sizlere. bu ürünler çok yüksek sıcakları destekliyor.
valla haklısın zaten. mesela sıcaklık değil. elimdeki 6900 xt tam yükte 75 dereceyi görüyor ki gddr 6 bellekler bu sıcaklıklarda çok rahat çalışıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xfx ler tr de yok adam gibi stok olarak bu modeli gine orta seviye nitro almak daha mantıklı
valla şu an bu fiyattayken söyleyip indirim geldiği zaman iade edip diğerini alayım diye bir düşüncem var bugünden sonra fiyatlar artarsa diye.

gözümüz şunda kaldı

valla haklısın zaten. mesela sıcaklık değil. elimdeki 6900 xt tam yükte 75 dereceyi görüyor ki gddr 6 bellekler bu sıcaklıklarda çok rahat çalışıyor

valla şu an bu fiyattayken söyleyip indirim geldiği zaman iade edip diğerini alayım diye bir düşüncem var bugünden sonra fiyatlar artarsa diye.

gözümüz şunda kaldı
bu parayı verdikten sonra 5070 ti alıyorsun bu arada ptt awm de 35.500 a nitro var dpi kullandıgım için ptt awm yi açmıyor

Üreticiler zaten bu ürünleri genel olarak belli başlı testlere sokarak yüksek ortam sıcaklarına da maruz bırakarak( amd tarafından bahsediyorum) sapphire,asus msi gibi markalara kendilerine ait bir prototip yada taslakla veriyorlar bu firmalarda dilerlerse ufak çaplı oc artışı ve kendilerine ait soğutma blokları yada fanlar ekleyerek biraz değiştirip önümüze sunuyor.
Bunların hiçbirini yapmayan modeller bile 2 fanlı sorun yaşatmaz.
sapphire pulse alınca hiçbirşey değişmeyecek endişeniz olmasın biraz daha fazla fan sesi oluyor diyen arkadaşlara da undervolt yapma videolarından bir iki pratik öğrenmelerini tavsiye ediyorum o aradaki 5-7k fark hızlıca kapanıyor.

konuyla alakasız ama 2 elde neden 9070xtler ölü fiyatına veriliyor aşırı ölü 25-26 düşmüş kronik bir sıkıntısı mı var ?

Üreticiler zaten bu ürünleri genel olarak belli başlı testlere sokarak yüksek ortam sıcaklarına da maruz bırakarak( amd tarafından bahsediyorum) sapphire,asus msi gibi markalara kendilerine ait bir prototip yada taslakla veriyorlar bu firmalarda dilerlerse ufak çaplı oc artışı ve kendilerine ait soğutma blokları yada fanlar ekleyerek biraz değiştirip önümüze sunuyor.
Bunların hiçbirini yapmayan modeller bile 2 fanlı sorun yaşatmaz.
sapphire pulse alınca hiçbirşey değişmeyecek endişeniz olmasın biraz daha fazla fan sesi oluyor diyen arkadaşlara da undervolt yapma videolarından bir iki pratik öğrenmelerini tavsiye ediyorum o aradaki 5-7k fark hızlıca kapanıyor.
katılıyorum hocam size. biz çok kuruntu yapıyoruz. hak da veriyorum millet dişinden tırnağından artırıp kıt bela almaya çalışıyor.

konuyla alakasız ama 2 elde neden 9070xtler ölü fiyatına veriliyor aşırı ölü 25-26 düşmüş kronik bir sıkıntısı mı var ?
sıfırı 30-33 e bulundugu için 2.elde kimse sıfır parası vermeyecegi için ondandır

her yer kampanya dolu. ikinci el ederi o zaten kartın. peşin fiyatına 6 taksit sıfır rahatlıkla alınan kartlar varken şu an satamazlar

bu parayı verdikten sonra 5070 ti alıyorsun bu arada ptt awm de 35.500 a nitro var dpi kullandıgım için ptt awm yi açmıyor
bu fiyatı vermem zaten vatan 32 ye sattı bunı zamanında. temmuzda fiyatlar ne güzelmiş ya. kasım kasım diye bekledik. şimdinin indirimleri temmuzun normal fiyatına düşüyor şaka gibi

sıfırı 30-33 e bulundugu için 2.elde kimse sıfır parası vermeyecegi için ondandır
pure ya da nitro indirime girerse etiket atabilir misin bazen kaçıyor. nvidia beklemekten yoruldum

aslında fiyatlar olması gerektiği gibi diyebilir miyiz 31k ya alınan bir ürünün garantisi bittiği durumda 5k fire vermesi olması gereken bir durum diye düşünüyorum halkımız genel olarak ürünlerde keşke böyle olsalar hatta daha da ucuza satsalar.
tabii ki ilk hata halkta değil yönetimde.

her yer kampanya dolu. ikinci el ederi o zaten kartın. peşin fiyatına 6 taksit sıfır rahatlıkla alınan kartlar varken şu an satamazlar

bu fiyatı vermem zaten vatan 32 ye sattı bunı zamanında. temmuzda fiyatlar ne güzelmiş ya. kasım kasım diye bekledik. şimdinin indirimleri temmuzun normal fiyatına düşüyor şaka gibi

pure ya da nitro indirime girerse etiket atabilir misin bazen kaçıyor. nvidia beklemekten yoruldum
olur atarım

9070 XT al geç çok araştırdım bende ne şu ana kadar nvidia kullanan biri olarak ilk amd ekran kartım olacak kendisi bir arkadaş tarafından amerika üzerinden uygun bir fiyata denk gelerek satın alabildim inşallah bu fiyatlara herkes alabilir.Üzeceğini sanmıyorum sadece en büyük problem olarak fsr4 ün çoğu oyuna yaygınlaşmasını beklememiz gerekiyor.Ama bunun içinde amd en son yaptığı açıklamada rx 6000-5000 serisine güncellemeyi keseceğiz gibi yanlış anlaşılma açıklamasından anlaşılıyor ki şu anda 9000 serisi kartlara öncelik veriyorlar.

Geri