"Ölümü gör" tarzında başka yeminler var mı

Kurtbeyss

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
194
Aranızda belki daha önce duymayan vardır, genel olarak şu şekilde kullanılıyor "dediğimi yapmazsan ölümü gör" tarzında fln kullanılıyor. bayadır duymuyordum, aklıma gelince merak ettim bu tarz sözler yeminler var mı başka

Aranızda belki daha önce duymayan vardır, genel olarak şu şekilde kullanılıyor "dediğimi yapmazsan ölümü gör" tarzında fln kullanılıyor. bayadır duymuyordum, aklıma gelince merak ettim bu tarz sözler yeminler var mı başka
İki gözüm onume aksın var

Tüh ya üzdün beni.. Sevdiğim kız hep "ölümü gör" derdi..

Değerlerinin üzerine yemin etmek örn; "Ahmet, Ayşe'nin üzerine yemin ederim ki/ ailemin üstüne yemin ederim ki..." gibi gibi.

Değerlerinin üzerine yemin etmek örn; "Ahmet, Ayşe'nin üzerine yemin ederim ki/ ailemin üstüne yemin ederim ki..." gibi gibi.
ya ama sanki şu ölümü gör lafı kadar derin etkileyen yemin/söz göremedim. çok üst bir seviye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki gözüm onume aksın var
buda çok etkileyici mesela, dursun bi köşemde kullanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tüh ya üzdün beni.. Sevdiğim kız hep "ölümü gör" derdi..
özüridlerm kötü biri miyim ben =(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,254
Üyeler
189,235
Son üye
Opric
Geri