🔥İndirim Iphone Air 256gb 78.999 TL

Reaksiyon skoru
164
Kuponla 78.999 tl ye geliyor. Satıcı hepsiburada.

8338.webp

Son düzenleme:
Bu telefonu alanların akli dengesi yerinde değildir.. Daha fazla bir şey demeye gerek yok.
Tr için katılıyorum ama yd için katılmıyorum.
Fazla tutulmadığı için yd fiyatları 30'lara kadar düştü.
20'lere düşerse alınır.
Kamera mesela ben kullanmıyorum hiç.
Tek kötü yanı mono hoparlörü var.
Bu noktasıyla s25 edge daha mantıklı gibi.

Neden?

Bu telefonun ana özelliği ince, hafif ve sıradışı bir tasarıma sahip olması. İnce ve hafif İphone isteyenler olamaz mı?
Şu incelik mi? Birde sıradışı tasarımdan kastınız günümüzde tek kamera olması sanırım.
1764422368147.webp

İnce olduğunu kabul etsek bile bir o kadarda powerbank taşımadan hiçbir işe yaramıyor. Apple bile lansmanda powerbank ile tanıttı. Birde tek kamera vs. onlara girmiyorum bile. Kesinlikle parası değil. Akıl işi değil bunu almak. Yarım günü ancak çıkartıcak bir telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tr için katılıyorum ama yd için katılmıyorum.
Fazla tutulmadığı için yd fiyatları 30'lara kadar düştü.
20'lere düşerse alınır.
Kamera mesela ben kullanmıyorum hiç.
Tek kötü yanı mono hoparlörü var.
Bu noktasıyla s25 edge daha mantıklı gibi.
Yurt dışında zaten apple çok daha uygun olduğu için yurt dışında bende laf etmem. Tüm iphonelar alınabilir orda. Samsungla çok farkı olmuyor ya da diğer rakiplerine göre ama burda çok fazla fark var ve çok mantıksız durumda kalıyor.

12.999tlye Tecno Spark Slim satildi. ayni telefon degil ama incelik cok pahali bir inovasyon olmasa gerek.

12.999tlye Tecno Spark Slim satildi. ayni telefon degil ama incelik cok pahali bir inovasyon olmasa gerek.
Çok güçsüz ya techno.
Ama yd telefonun yaninda modem telefon olarak düşünüyorum.
Sonra 10 bin ona verene kadar vivo x100u mi satıp vivo x200u alırım diyorum :D

Şu incelik mi? Birde sıradışı tasarımdan kastınız günümüzde tek kamera olması sanırım.
Alıntıyı görüntüle
İnce olduğunu kabul etsek bile bir o kadarda powerbank taşımadan hiçbir işe yaramıyor. Apple bile lansmanda powerbank ile tanıttı. Birde tek kamera vs. onlara girmiyorum bile. Kesinlikle parası değil. Akıl işi değil bunu almak. Yarım günü ancak çıkartıcak bir telefon.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yurt dışında zaten apple çok daha uygun olduğu için yurt dışında bende laf etmem. Tüm iphonelar alınabilir orda. Samsungla çok farkı olmuyor ya da diğer rakiplerine göre ama burda çok fazla fark var ve çok mantıksız durumda kalıyor.
ip 6 daki kamera sensörü airin kiyle aynımı kiyle kardeşim neyle ne karşılaştırdığını bilmiyorsun

İncelik ve hafiflik tahmin ettiğinden çok daha büyük ve zor bir inovasyon. En üst segment işlemciyi, bataryayı ve kamerayı o ince kasaya sığdırabilmek zor iş.

Bu yönden Techno Spark la kıyas bile edilemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,389
Üyeler
186,880
Son üye
behalot
Geri