Anakart MSI B650 Tomahawk WifiAnakart ne hocam? Işlemci sıcaklığı konusunda onun da etkisi olur, işlemci soğutucusunun da.
Tamam anakart güzel hocam işlemcini rahat kaldırır herhangi bir performans kaybı yaşamazsın ama bi stress testi de öneririm ben olsam yapardım bakalım işlemci ne yapacak diyeAnakart MSI B650 Tomahawk Wifi
Bir şey soracağım bu işlemcinin içinde grafik kartı var ya o yüzden amd radeon software'a girdiğimde açılmadı. İndirme başarısız diyor. Ne yapmalıyımAnakart ne hocam? Işlemci sıcaklığı konusunda onun da etkisi olur, işlemci soğutucusunun da.
Valla sorunuza tam hakim olamadım ama bi görev yöneticisine bakar mısınız gpu olarak hangisini algılıyor?Bir şey soracağım bu işlemcinin içinde grafik kartı var ya o yüzden amd radeon software'a girdiğimde açılmadı. İndirme başarısız diyor. Ne yapmalıyım
Var ayrı ama görev yöneticisinde işlemcinin grafik kartı yazılı. Özelden mesaj attım oradan bakabilir misiniz rica etsem?Valla sorunuza tam hakim olamadım ama bi görev yöneticisine bakar mısınız gpu olarak hangisini algılıyor?
Sizde ekran karti var mı? İslemcinizden ayrı
Bu işlemcide dahili grafik kartı var. Görev yöneticisinden kontrol ettim şuan bilgisayarım kendi ekran kartımı değil onu kullanıyor. BIOS'tan kapattığımda da komple ekran gelmedi. Ne yapmalıyım?Temiz kurulum yapabilirsiniz başka bir şeye ihtiyacın yok
Görüntü bağdaştırıcılarından dahili grafiği devre dışı bırakıp halletim. Teşekkür ederimAnakarta takmadığından emin misin kabloyu ?
Hangi programla yapabilirim stres testini?Tamam anakart güzel hocam işlemcini rahat kaldırır herhangi bir performans kaybı yaşamazsın ama bi stress testi de öneririm ben olsam yapardım bakalım işlemci ne yapacak diye