Çözüldü✓ Yeni işlemci taktım ne yapmalıyım?

elmas21

80+
Reaksiyon skoru
22
Yeni işlemcimi (7500f'ten 7800x3d'ye geçtim) taktım da strest testi filan yapmadan düzgün çalıştığı anlaşılır mı? Ryzen master'da boşta sıcakşık 37 derecelerde geziyor.

Anakart ne hocam? Işlemci sıcaklığı konusunda onun da etkisi olur, işlemci soğutucusunun da.

Anakart ne hocam? Işlemci sıcaklığı konusunda onun da etkisi olur, işlemci soğutucusunun da.
Bir şey soracağım bu işlemcinin içinde grafik kartı var ya o yüzden amd radeon software'a girdiğimde açılmadı. İndirme başarısız diyor. Ne yapmalıyım

Bir şey soracağım bu işlemcinin içinde grafik kartı var ya o yüzden amd radeon software'a girdiğimde açılmadı. İndirme başarısız diyor. Ne yapmalıyım
Valla sorunuza tam hakim olamadım ama bi görev yöneticisine bakar mısınız gpu olarak hangisini algılıyor?
Sizde ekran karti var mı? İslemcinizden ayrı

Valla sorunuza tam hakim olamadım ama bi görev yöneticisine bakar mısınız gpu olarak hangisini algılıyor?
Sizde ekran karti var mı? İslemcinizden ayrı
Var ayrı ama görev yöneticisinde işlemcinin grafik kartı yazılı. Özelden mesaj attım oradan bakabilir misiniz rica etsem?

Temiz kurulum yapabilirsiniz başka bir şeye ihtiyacın yok
Bu işlemcide dahili grafik kartı var. Görev yöneticisinden kontrol ettim şuan bilgisayarım kendi ekran kartımı değil onu kullanıyor. BIOS'tan kapattığımda da komple ekran gelmedi. Ne yapmalıyım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,350
Üyeler
185,714
Son üye
euna
Geri