🔥İndirim Iphone Air 256gb 78.999 TL

ip 6 daki kamera sensörü airin kiyle aynımı kiyle kardeşim neyle ne karşılaştırdığını bilmiyorsun
Ordaki maksatım "ince" diyip diyip bir o kadar kalınlıktaki kamera çıkıntısı. Yoksa tabii çıkıntısız olmasın demiyorum ama tek kamera için bu denli büyük ve boydan boya bir çıkıntı ne kadar mantıklı?

Yorum dahi yapmicam. :kekw: :kekw: :kekw: Sen alabilirsin bunu. Sana uyar.
işte bunu kastediyorum, isteyen istediğini alabilir, senin saçma argümanların o ürünün alıcısı olabileceği gerçeğini değiştirmiyor ve bu konu da olur da bu telefonu daha ucuza almak isteyen biri çıkar diye açılmış. sen gel de tartış diye değil, bunun ayrımına vardığın gün küçük dostum, olgunlaşmış oluyorsun.

işte bunu kastediyorum, isteyen istediğini alabilir, senin saçma argümanların o ürünün alıcısı olabileceği gerçeğini değiştirmiyor ve bu konu da olur da bu telefonu daha ucuza almak isteyen biri çıkar diye açılmış. sen gel de tartış diye değil, bunun ayrımına vardığın gün küçük dostum, olgunlaşmış oluyorsun.
Alıcısı olduğu gerçeği o ürünü "alınabilir" kılmıyor. Yoksa kim ne alıyorsa alsın banane beni ne etkiler? Para adamın seçim adamın. Benim yapabilceğim bir şey yok. Burasıda bir forum olduğu için bu telefonla ilgili kendi görüşümü söyledim. Bu telefonu alan adam "marka" takıntısı olduğu için alır. 16 pro gibi telefonlarında bile pil yetmezken bu telefonu almanın akıl dışı olduğunu söyledim. Sonuna kadarda savunuyorum bu düşüncemi. 77k ya iphone 17 almak çok çok daha mantıklı. Herkes her şeyi bilemediği için ben "mantıklı" olana yönlendirmeye çalışıyorum insanları.

Çok çirkin

Alıcısı olduğu gerçeği o ürünü "alınabilir" kılmıyor. Yoksa kim ne alıyorsa alsın banane beni ne etkiler? Para adamın seçim adamın. Benim yapabilceğim bir şey yok. Burasıda bir forum olduğu için bu telefonla ilgili kendi görüşümü söyledim. Bu telefonu alan adam "marka" takıntısı olduğu için alır. 16 pro gibi telefonlarında bile pil yetmezken bu telefonu almanın akıl dışı olduğunu söyledim. Sonuna kadarda savunuyorum bu düşüncemi. 77k ya iphone 17 almak çok çok daha mantıklı. Herkes her şeyi bilemediği için ben "mantıklı" olana yönlendirmeye çalışıyorum insanları.
O zaman git konusunda yönlendir, sıcak fırsatlar bölümünde fırsatlardan haberdar etmek için konular açılıyor, sen gel insanları "mantıklı" olduğunu düşündüğün şeye yönlendirmeye değil. Fazladan 400 mah mi günü çıkarıyor? Kullandıkları pilin 16 pro ile aynı olduğunu nereden biliyorsun, belki farklı bir üretim yönteminden geçti? Belki üreticisi farklı. Sıcak fırsatlarda bu konuyu gören adam zaten almak için kolluyordur, "Mert_007" gelip beni mantıklı olana yönlendirsin diye değil.

O zaman git konusunda yönlendir, sıcak fırsatlar bölümünde fırsatlardan haberdar etmek için konular açılıyor, sen gel insanları "mantıklı" olduğunu düşündüğün şeye yönlendirmeye değil. Fazladan 400 mah mi günü çıkarıyor? Kullandıkları pilin 16 pro ile aynı olduğunu nereden biliyorsun, belki farklı bir üretim yönteminden geçti? Belki üreticisi farklı. Sıcak fırsatlarda bu konuyu gören adam zaten almak için kolluyordur, "Mert_007" gelip beni mantıklı olana yönlendirsin diye değil.
Bu yazdıklarından sonra senle tartışmanın gereksiz olduğunu ve lafları anlayamadığını fark ettim. Bu yüzden daha fazla uzatmicam. Haklısınız iyi forumlar.

İnce telefondan ziyade mini telefonlar bence daha mantıklı ve güzel, 12 mini kullanıyorum şu telefon boyutlarında bataryası daha iyi model çıkarsalar air adı altında, şuanki airden daha iyi satardı

4sten beri tüm modellerini kullandım, en son 16 pro max ile devam ederken aire geçtim çok memnunum, apple o eski iphone x xs xs maxlerde ki premium hissi tekrar getirmiş, gören/eline alan bu telefon ne kadar ince ve hafif diye soruyor, kişisel zevkiniz ne ise ona göre alın kimsenin ne söylediğine bakmayın, 17 pro max alan arkadaşım bile iade edip air alacağını söyledi kimisi de beğenmez mesela tamamen zevk, o yüzden alınır alınmaz denilmez kesinlikle, sabah 8 de sarjdan alıp gece 2 ye kadar sarj etmiyorum oyun oynayan birisi değilim iş+sosyal medya.

Ne boş yapılmış arkadaş isteyen alır. Çift kamera olsa iphone 17 satilmazdi. Gayet güzel cihaz

Huawei bekleyin asıl telefonu o yaptı 8000nit parlaklığı var kamera zaten rakipsiz
1000004349.webp

Geri