Tahmini bir fiyat çıkartabilir misin reis parçalaraSadece ekran kartını 2. el alırsan 16gb ram olacak şekilde ddr5 de çıkar
ddr4 toplanır işede yararDdr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı
Ddr5 taraftarıyım ama bütçem kısıtlı olduğu için (28-29k)
ddr5 ram fiyatına sağlam bi ddr4 toplanır. ddr4ten devamDdr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı
Ama kaç yıl daha devam eder acabaddr5 ram fiyatına sağlam bi ddr4 toplanır. ddr4ten devam![]()
Kaç yıl daha devam eder acaba reisddr4 toplanır işede yarar
2.el setler var 10-12 bandına anakart+işlemci +ram bazen ssd yada sogutma şeklinde oluyor ddr5 32 gb ram parasına ki pazarlıksız fiyat pazarlıkta yapar alırsın
gersinide 2.elden çözersin her türlü iyi parçaları
r5 5600 rtx 3070 koy bak dalgana, işe yaaramayacak bi yanı yok ddr4 ünDdr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı
ddr4 evet ddr5e göre bi tık eski kalabilir ama hala çok güçlü bir platform.Ama kaç yıl daha devam eder acaba
Reis anladım hâlâ güçlü bir platform ama kaç yıl daha devam eder acaba onu soruyorumddr4 evet ddr5e göre bi tık eski kalabilir ama hala çok güçlü bir platform.
3e 32 ram verdim 3200 mhz. 3 e 5600 verdim, 1.5-2 ye falan da anakartı salsam 8k ediyor, buladabilir herkes 10-12 bile tutmaz, anakart b450 b550 falan olursa işler değişir tabiddr4 toplanır işede yarar
2.el setler var 10-12 bandına anakart+işlemci +ram bazen ssd yada sogutma şeklinde oluyor ddr5 32 gb ram parasına ki pazarlıksız fiyat pazarlıkta yapar alırsın
gersinide 2.elden çözersin her türlü iyi parçaları
Arkadaşım 2014 te çıkmış i5 4590 + Mining RX 470 le 150-200 fps alıyor valorantta.Reis anladım hâlâ güçlü bir platform ama kaç yıl daha devam eder acaba onu soruyorum
2.el kart nerden buluruzr5 5600 rtx 3070 koy bak dalgana, işe yaaramayacak bi yanı yok ddr4 ün
valla DDR5 RAM parasına ıkıncı elden ıslemcı anakart ram ucunu bır arada satanlar var onlar alınıp kasa psu sıfır ekran kartıda ıkıncı el alınabılır eger sıfır almak ıstıyorum dersenDdr4 toplasam bu devirde hâlâ işe yarar mı