Valorant Koçu İşe Yarar Mı?

özellikle youtube vidyolarını izle çoğu kişi linçler ama doğrusunu söylüyor yalan sonuçlar gösteriyor olabilirler fakat içerikleri işe yarıyor az da olsa katkı sağlar bence zamanında altından çıkamıyorken oyunu immo da bıraktım

özellikle youtube vidyolarını izle çoğu kişi linçler ama doğrusunu söylüyor yalan sonuçlar gösteriyor olabilirler fakat içerikleri işe yarıyor az da olsa katkı sağlar bence zamanında altından çıkamıyorken oyunu immo da bıraktım
Tamamdır sağolun

Valorant da koç tutmak işe yarar mı ? Bi maçımı kaydedip göndersem hatalarımı yapmam gereken şeyleri söylese fena olmazdı . Her maç çok kötü oynuyorum sonuncu oluyorum oyunda ne yapmam gerekiyor youtube da birsürü video izledim . Koç tutmak işe yarar mı?
Paranı bana verebilirsin valorant bilmem etmem ama senin için altın değerinde tavsiyelerim var😁

elonuz düşükse aim kasacaksınız rahat oldgunuz ajanı her harita oynayın espor maçlarını takip edebilirsiniz gamesens için ama ilk baş aim kasın

elonuz düşükse aim kasacaksınız rahat oldgunuz ajanı her harita oynayın espor maçlarını takip edebilirsiniz gamesens için ama ilk baş aim kasın
clove da rahat ediyorum ancak şuan bi entry mainlemeyi düşünüyorum

Geri