Steam Hikayeli Oyun Öneri KARAR VERİLDİ

legend uğraşırım ama çok değil, arada nadir girebilirim veyat 2 den devam ederim buda ileride güzel dlc filan gelirse güzel indirim olursa öyle alabilirim olmazsa

Valla oyun işi zevk işi benim 5 saat sıkılmadan oynadığım oyundan siz 30 dakika da sıkılabilirsiniz. Days Gone güzel ben severek oynamıştım. The Beast 'e yeniliklerin geleceğini düşünüyorum ama çıkan içeriklere göre ilerleyen zamanda alabilirsiniz.

• Beğen
Reaksiyonlar: swan
bende öyle düşündüm az önce güzel içerikler gelirse ve güzel indirim gelirse alırım acelesi yok zaten Days Gone/cyberpunk alayım geriye 23,78 dolar kalıyor

bende öyle düşündüm az önce güzel içerikler gelirse ve güzel indirim gelirse alırım acelesi yok zaten Days Gone/cyberpunk alayım geriye 23,78 dolar kalıyor
Days gone alma kötü bir oyun bir yerden sonra tekrara düşüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne tür oyunlar istiyorsun?

• Beğen
Hocam cyberpunk hariç onu alacam onun haricinde hepsi var

kısa işte aynen benimde aklımda o var
olmazsa days gone. vs 2,3 oyun birden alayım
Days gone’u eğer zombi oyunlarını veya kıyamet sonrası dünya tarzında oyunlara ilgin yoksa sıkabilir bir vakitten sonra , ben bu tür oyunları seviyorum soluksuz bitirdim. Aşırı güzel bir oyun bence biraz tekrara düşüyor verdiği görevlerle ama o dünyayı havayı seven için onlarda çok iyi

• Beğen
Dying Light: The Beast Deluxe Edition almayı düşünüyorum 1-2 var yada onun yerine bir kaçtane hikayeli oyun mu alsam öneriniz nedir
Metal gear solid 5 öneririm hocam biraz eski bir oyun ama oynarken ben çok zevk almıştım .Düşman üstlerine ister gizlice istersen direk savaşarak girebiliyorsun oyunda basenide büyütme mantığı var. Tek büyük eksisi oyunun yönetmeni Konamiyle araları bozulduğu için projeden ayrılıyor. Ve bu sebepten dolayı oyun sonlara doğru tekrar etmeye başlıyor. Ama yine de tavsiye ederim keyifli bir oyundu.

• Beğen
Metal gear solid 5 öneririm hocam biraz eski bir oyun ama oynarken ben çok zevk almıştım .Düşman üstlerine ister gizlice istersen direk savaşarak girebiliyorsun oyunda basenide büyütme mantığı var. Tek büyük eksisi oyunun yönetmeni Konamiyle araları bozulduğu için projeden ayrılıyor. Ve bu sebepten dolayı oyun sonlara doğru tekrar etmeye başlıyor. Ama yine de tavsiye ederim keyifli bir oyundu.
Katılıyorum o oyunda var :)

Doğru zevkler farklı bende seviyorum ama tekrar olduğu için biraz şüpheliyim
Days gone’u eğer zombi oyunlarını veya kıyamet sonrası dünya tarzında oyunlara ilgin yoksa sıkabilir bir vakitten sonra , ben bu tür oyunları seviyorum soluksuz bitirdim. Aşırı güzel bir oyun bence biraz tekrara düşüyor verdiği görevlerle ama o dünyayı havayı seven için onlarda çok iyi

Acaba god of war ragnorock ve cyberpunk mı alsam

Katılıyorum o oyunda var :)

Doğru zevkler farklı bende seviyorum ama tekrar olduğu için biraz şüpheliyim

Acaba god of war ragnorock ve cyberpunk mı alsam
Ragnarok alınır

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR